Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szomorkodnak, acsarkodna...

Miért szomorkodnak, acsarkodnak a Fidesz győzelme után annyian?

Figyelt kérdés
Győzött a liberalizmust elutasító, hazafias, nemzeti kormány kétharmaddal. Szerintem ez szuper. Egyesek mégsem tudnak ennek örülni. Ezeknek semmi nem jó?

2022. ápr. 8. 09:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

Csatlakozom.

2022. ápr. 8. 09:53
 12/18 anonim ***** válasza:
70%
#10 Ők duplán számítanak :D
2022. ápr. 8. 10:00
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
Mert a szegényeket letojja a Fidesz.
2022. ápr. 8. 10:01
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

Képtelenek voltak előállni egy választható alternatívával a fidesszel szemben és egyetlen hiteles arcot sem tudtak felmutatni. Nyilván az ellenzékben semmi hiba, a választókat kell lecserélni, nem őket.

Nem fér a fejükbe, hogy az ország többsége nem kér a bukottak fogalmatlan gyülekezetéből.

2022. ápr. 8. 11:24
 15/18 anonim válasza:
79%

14-es

Hát,igen egyetértek veled. Nekem sem volt senki sem az ellenzékből. Ezért is idegesítő az egész. A Fideszt sem szeretem,de raszavaztam,mert egyszerűen tényleg eddig nincsen jobb. Remélem ez végre változni fog.

2022. ápr. 8. 12:49
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
4-es, valóban, annyira kiba...szottul minden oké ebben az országban, hogy a legnagyobb probléma az, hogy két meleg miért nem házasodhat?
2022. ápr. 8. 13:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Gyurcsány menjen már nyugdíjba végre. Nem kér belőle az emberek nagytöbbsége. Miért nem képes ezt felfogni végre?
2022. ápr. 8. 14:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Az a vén csoroszlya Lendvai Ildikó is végre befejezhetné a politizálást. Úgy néz ki, mint egy múmia, az elvei pedig... Inkább nem is minősítem.
2022. ápr. 8. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!