Miért szomorkodnak, acsarkodnak a Fidesz győzelme után annyian?
Figyelt kérdés
Győzött a liberalizmust elutasító, hazafias, nemzeti kormány kétharmaddal. Szerintem ez szuper. Egyesek mégsem tudnak ennek örülni. Ezeknek semmi nem jó?2022. ápr. 8. 09:11
13/18 anonim válasza:
Mert a szegényeket letojja a Fidesz.
14/18 anonim válasza:
Képtelenek voltak előállni egy választható alternatívával a fidesszel szemben és egyetlen hiteles arcot sem tudtak felmutatni. Nyilván az ellenzékben semmi hiba, a választókat kell lecserélni, nem őket.
Nem fér a fejükbe, hogy az ország többsége nem kér a bukottak fogalmatlan gyülekezetéből.
15/18 anonim válasza:
14-es
Hát,igen egyetértek veled. Nekem sem volt senki sem az ellenzékből. Ezért is idegesítő az egész. A Fideszt sem szeretem,de raszavaztam,mert egyszerűen tényleg eddig nincsen jobb. Remélem ez végre változni fog.
16/18 anonim válasza:
4-es, valóban, annyira kiba...szottul minden oké ebben az országban, hogy a legnagyobb probléma az, hogy két meleg miért nem házasodhat?
17/18 A kérdező kommentje:
Gyurcsány menjen már nyugdíjba végre. Nem kér belőle az emberek nagytöbbsége. Miért nem képes ezt felfogni végre?
2022. ápr. 8. 14:53
18/18 A kérdező kommentje:
Az a vén csoroszlya Lendvai Ildikó is végre befejezhetné a politizálást. Úgy néz ki, mint egy múmia, az elvei pedig... Inkább nem is minősítem.
2022. ápr. 8. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!