Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a partizános...

Mi a véleményetek a partizános Toroczkai László interjúról?

Figyelt kérdés

Toroczkai elment a partizába.

[link]

Mi a véleményetek?

2022. ápr. 7. 18:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
85%
Toroczkai bebizonyította hogy okos ember és nem a fidesz fiókpártja a Mi Hazánk! mert ugye a libsik nem tudnak mást csak azt hogy "fiókpárt" meg azt hogy "náci" bár mind2 erősen meglehet cáfolni mégis mondják és fröcsög a szájuk! de a balosok ennyit tudnak!
2022. ápr. 7. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Erdekes hanghordozasu, de ertelmes, nagyon tajekozott embernek tartottam, es kezdtem nezni az interjuit, amik nem voltak rosszak. A Verebes interju annyira nem tetszett mert nagyon eroltetett egy szalat amivel eleg gusztustalan modon sarokba akarta szoritani. Utanna megtudtam hogy ferfi letere egy masik ferfival el egyutt. Azota, elnezest kerek minden ilyen jellegu vagy szimpatizanstol, de en nem szeretem es nem tudok toleralni, igy nem nezem azt amiben szerepel, valamint csodalkozom azon hogy Toroczkai szoba allt vele. Hozzateszem, semmi problemam nem volt addig amig normalisan eltek, mint egy ember. De ez a lobbi nagyon gusztustalan a szamomra, es ezt a "kasztot" ignoralom az eletembol, ami sajnos nem olyan hosszu.
2022. aug. 3. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!