Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok hogy Gyurcsány...

Támogatnátok hogy Gyurcsány és Jakab eltűnjön a közéletből?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 15:10
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
20: Gyurcsánynak vannak hívei, de ez csak arra elég, hogy a legerősebb ellenzéki párt legyenek. Kormányozni sosem fognak tudni.
2022. ápr. 7. 15:48
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Na most sokan azt felejtik el, hogy ugyan, Gyurcsány sok szavazatot hoz a DK-nak, de legalább ennyit, vagy még többet a Fidesznek.
2022. ápr. 7. 15:51
 23/27 anonim ***** válasza:
94%
Pont ezért stabilizálja Gyurcsány a Fidesz kétharmadát. Ha összefognak vele, eltaszítja az embereket. Ha kihagyják, viszi a saját szavazóit.
2022. ápr. 7. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:
32%

... követelik most leginkább azok, akik miatt ott vannak, ahol 🤔🤔, érdekes értékrend van egyeseknél.

Szerintem maradjanak, és akik rájuk szavaztak, akik itták a szavaikat, akik hatalomban tartották őket... most egyék meg, amit főztek ( maguknak).

2022. ápr. 7. 16:00
 25/27 anonim ***** válasza:
94%

Én így látom a helyzetet. A DK-nak és a Jobbiknak azért kell magukat feloszlatni, mert OKAFOGYOTT A LÉTEZÉSÜK. Nem csak azért, mert vesztettek. MZP legalább nem ül be a Parlamentbe, Gyurcsány és Jakab elvtársak kövessék a példáját.

Nem álltak ott Márki-Zayyal a színpadon a vereségnél, már csak ezért is le kell mondania ennek a 2 embernek. Ezen kívül, mint már fentebb írtam, a DK és a Jobbik, mint párt létezése okafogyott. A DK-t nyugodtan Gyurcsány-pártnak is hívhatjuk, bukott emberre NEM lehet alapozni.

Nem nehéz belátni, hogy Gyurcsány nélküli DK viszont nem létezik, így az egész DK oszlassa fel a pártot, alapszervezetét. A Jobbik számomra értelmezhetetlen hányadék alakulat, karlengetős exnácisok bútoroznak össze Ferivel, aki ellen létrejöttek.

Jobbik-szavazó NEM létezik, ezt a mostani választások eredményéből megtudhattuk. Mi Hazánkos szavazó VAN. Jobbik mehet a levesbe! Maradhat a Parlamentben a Momentum, mert ők tiszták még.

Nem csak azért kell eltakarodniuk, mert vesztettek, hanem mert nem tudtak méltó módon veszíteni és legalább ennyi becsület legyen bennük.

2022. ápr. 7. 16:07
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Én tisztában vagyok azzal, hogy a legerősebb párt a DK, de amíg Gyurcsány a politikában van, addig biztos a Fidesznek a 2/3.

A Jobbiknak meg rég lefőtt a kávé, kiégett nácikból parizerkirályok lettek egy udvaribolonddal az élen...

Egy identitás nélküli, gyökérvesztett párt a Jobbik. Jelenleg a Mi Hazánk az egy sokkal szervezettebb alakulat-mondom ezt úgy, hogy utálom őket.

2022. ápr. 7. 16:17
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, támogatom.
2022. ápr. 7. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!