Támogatnátok hogy Gyurcsány és Jakab eltűnjön a közéletből?
... követelik most leginkább azok, akik miatt ott vannak, ahol 🤔🤔, érdekes értékrend van egyeseknél.
Szerintem maradjanak, és akik rájuk szavaztak, akik itták a szavaikat, akik hatalomban tartották őket... most egyék meg, amit főztek ( maguknak).
Én így látom a helyzetet. A DK-nak és a Jobbiknak azért kell magukat feloszlatni, mert OKAFOGYOTT A LÉTEZÉSÜK. Nem csak azért, mert vesztettek. MZP legalább nem ül be a Parlamentbe, Gyurcsány és Jakab elvtársak kövessék a példáját.
Nem álltak ott Márki-Zayyal a színpadon a vereségnél, már csak ezért is le kell mondania ennek a 2 embernek. Ezen kívül, mint már fentebb írtam, a DK és a Jobbik, mint párt létezése okafogyott. A DK-t nyugodtan Gyurcsány-pártnak is hívhatjuk, bukott emberre NEM lehet alapozni.
Nem nehéz belátni, hogy Gyurcsány nélküli DK viszont nem létezik, így az egész DK oszlassa fel a pártot, alapszervezetét. A Jobbik számomra értelmezhetetlen hányadék alakulat, karlengetős exnácisok bútoroznak össze Ferivel, aki ellen létrejöttek.
Jobbik-szavazó NEM létezik, ezt a mostani választások eredményéből megtudhattuk. Mi Hazánkos szavazó VAN. Jobbik mehet a levesbe! Maradhat a Parlamentben a Momentum, mert ők tiszták még.
Nem csak azért kell eltakarodniuk, mert vesztettek, hanem mert nem tudtak méltó módon veszíteni és legalább ennyi becsület legyen bennük.
Én tisztában vagyok azzal, hogy a legerősebb párt a DK, de amíg Gyurcsány a politikában van, addig biztos a Fidesznek a 2/3.
A Jobbiknak meg rég lefőtt a kávé, kiégett nácikból parizerkirályok lettek egy udvaribolonddal az élen...
Egy identitás nélküli, gyökérvesztett párt a Jobbik. Jelenleg a Mi Hazánk az egy sokkal szervezettebb alakulat-mondom ezt úgy, hogy utálom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!