Őszintén mi történne ha Orbán a közmédiában legkevésbé nézett időben napi 1/4 órát biztosítana az ellenzéki pártoknak? Talán nem lett volna meg a 4. 2/3-da? Legalább nem tudnák támadni ezzel.
A parlamenti közvetítéseket meg lehet nézni az mtv-n.
Ott lehet látni az ellenzék felszólalásait is.
Annál jobban miből lehetne tájékozódni?
Most akkor nem nézi senki a közmédiát vagy mindenki azt nézi? Döntsétek már el.
Borzasztó lehet úgy élni, hogy azt hiszed, hogy ez ezen múlik. Ha mindenki hallaná a csodás gondolataitokat, akkor rohannának Tordai Bencére és Gyurcsányra szavazni.
Ki kell, hogy ábrándítsalak, hogy nem ezen múlik. Az embereknek nem tetszik az az ideológia, amit képviseltek.
Rengeteg embert elértek az interneten és az RTL-en keresztül.
Fogd fel, hogy nem értenek veled egyet az emberek.
Ez azért vicces, mert egyrészt abszolút értelemben a balliberális média is van, létezik, nincs elsorvasztva, büntetve, betiltva, stb.
Ezen kívül ott a közösségi média, iszonyatosan sokan abból tájékozódnak, megosztanak, a politikusok akkor és úgy használják, ahogy szinte akarják ,( lsd ők Karácsony, Márki Zay, stb).
A kérdés azért is vicces, mert pontosan olyan, mintha én azt kérném a Hírklikktől, hogy oké, hogy ordenáré stílusban uszítanak a Fidesz és Orbán Viktor ellen, de legalább hetente legyen legalább 2 nem ilyen cikk, vélemény....🤔🤔
"Rengeteg embert elértek az interneten és az RTL-en keresztül."
A Fidesz meg még többet (nézd meg a médiaköltéseket, sokszoros büdzséből gazdálkodik a Fidesz, ami többnyire közpénz - lásd "kormányzati" hirdetések, másrészt a hazug nemzeti propagandagépezet, amin ilyen Rákay Kálmán félék osztják az okost), meg is látszik az eredményeken.
Sajnos így működik a propaganda: valamit sokat mondanak akkor - ha híján vagy a kritikus gondolkodásnak - hajlamos leszel elhinni (lásd Márki-Zay kiragadott mondatai, amik általában a kiragadott szövegkörnyezetben épp az ellenkezőjét jelentik, mint amit eredetileg mondott).
"Fogd fel, hogy nem értenek veled egyet az emberek."
Felfognánk ha így lenne, de nem így van.
Nem véletlen, hogy nem kapnak műsoridőt. Nem akarnak fórumot, ahol az ellenzék is elmondja, hogy mit hogy kellene csinálni vagy mi a Fidesz kormány hibája, mert akkor jóval több nemfidesz szavazó lenne.
Szintén nem véletlen, hogy nincs miniszterelnöki vita - mert abban lehetne számonkérni a miniszterelnököt, amit nem tudna lereagálni. Orbánnak viszont nincs szüksége, hogy támadja Márkit olyan helyen, ahol reagálni tud, mert jobban működik, ha csak hazudnak róla de nem tudja megvédeni magát.
Másrészt az eredeti kérdést sem értem ("Mi lenne ha... legkevésbé nézett időben napi 1/4 órát biztosítana az ellenzéki pártoknak ").
Miért a legkevésbé nézett időpontban és miért negyed órát? Miközben a Fidesz 0-24-ben nyomja a manipulációt. Szerintetek Fideszesek ez rendben van? Ez normális egy demokráciában, hogy a másik fél nem jut szóhoz?
Értem én, hogy nektek jó Orbán, de ezt nem demokráciának hívják máshol, hanem autokráciának, királyságnak, esetleg diktatúrának. Lehet, hogy ez nektek teszik, de én nem egy ilyen Magyarországot szeretnék.
6-os sok tekintetben igazad van.
A kérdés egy másik nézőpontból szólt inkább a fideszesekhez, hogy ezzel kivehetnék a kritika élét. De nem nagyon sikerült a kérdés jelentésárnyalatának dekódolása direkt figyeltem kormánypárti válaszolóink részéről.
Azzal hogy a nagyon egyszerű népekhez szól Orbán az intelligensebb Fidesz szavazók is sokat vesztenek felfogó képességükből politikai intelligenciájukból. És észre sem veszik. Van egy olyan szabályszerűség hogy ha valami hatása alá kerülsz akkor olyan szinten leszel mint a sugárzó pont. Nem tudsz felé emelkedni mivel a hatása alatt állsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!