Örültök neki, hogy a levélszavazatokkal újabb mandátumot szerzett a fidesz?
Figyelt kérdés
A Fidesznek eggyel több, 136 mandátuma van, míg az ellenzéki összefogásnak eggyel kevesebb, 55 mandátum jut.2022. ápr. 7. 09:45
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
41 szavazat
2/17 anonim válasza:
Nem meglepő, a határontúliak kilóra meg vannak véve évek óta azzal, hogy a Fidesz csorgatja oda nekik a mi adóforintjainkat. Hülye magyarországi magyar meg csak fizesse.
3/17 felkelhetetle válasza:
Külhoniként nem, megint lehet hallgatni 4 évig, hogy ezek a csúnya külhoniak tartják hatalmon a Fideszt mert adtak nekik 1 mandátumot.
5/17 anonim válasza:
#3. Ne foglalkozz velük, szegények teljes letargiában vannak és kell nekik egy ellenség, akikre haragudhatnak és akikre ráfoghatják a folyamatos vereségüket. Mondanám, hogy egyszer talán majd benő a fejük lágya, de nem vagyok ennyire naiv. Minden esetre kénytelenek lesznek elfogadni, hogy a hatalom a néépééé...
6/17 anonim válasza:
Nem oszt, nem szoroz.
A 2/3 enélkül is megvan.
7/17 anonim válasza:
#2, nem tudom, hány éves vagy, de ha fiatal, talán nem emlékszel rá, hogy 2005-ben a baloldal milyen módon ellenezte a határontúli magyarok kettős állampolgárságát. És itt nemcsak arról van szó, hogy észérvekkel ellenezte volna, hanem kifejezett gyűlöletkampány volt a ht magyarok ellen. Ez sokakban hagyott igen mely nyomot és sajnos azóta sem igazán sikerült ezt kijavítani, most is 4 évente menetrendszerűen megy a ht magyarok szidása. Az persze nem gond, hogy a nyugati magyarok meg nagyrészt ellenzékiek - pedig ők se itt fizetnek adót. Pl tesóm is 10 éve külföldön el, már állampolgár, ott is szavaz, ott születtek a gyerekei, ott fizet adót és mégis szavaz itthon is (az ellenzékre, ahogy én is egyébként, kényszerből). Az nem baj? A választást alapvetően a magyarországi magyarok döntötték el, úgy ahogy, felesleges fröcsögni. A “gazdag, művelt” Budapesten is viszonylag magas a fideszt támogatók aránya.
8/17 anonim válasza:
Az elégett levélszavazatokat is beleszámolták?
9/17 anonim válasza:
én annak örülnék, ha a 2/3 elvesztené, de sejthető volt, hogy további helyet szerez, miután azokat úgy manipulálja ahogy akarja.
10/17 anonim válasza:
Várjatok, kibővítem mindjárt a listát, hogy miért vesztett az összefogás. Szóval azért mert:
- Tanulatlan fiatalok is szavazhattak
- Nyugdíjas hordák is szavazhattak
- A krumpliért megvett cigányok is szavazhattak
- A műveletlen középréteg is szavazhatott
- A suttyó vidékiek is szavazhattak
- A határon kívüli magyarság is szavazhatott
Tőlük kéne megvonni a szavazati jogot és akkor végre le lehetne váltani a patásorbánt és végre lenne demokrácia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!