Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi befolyásolt leginkább...

Mi befolyásolt leginkább abban, hogy melyik pártra szavazz?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 7. 08:29
A kérdező szavazást indított:
Rádió.
Televízió.
Internet.
Újságok.
Szórólapok.
Családtagok véleménye.
Barátok véleménye.
Munkatársak véleménye.
El sem mentem szavazni.
23 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Olyan válasz miért nincs, hogy a saját tapasztalat?
2022. ápr. 7. 08:32
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
A felsoroltak közül egyik sem.
 3/14 anonim ***** válasza:
18%
Az hogy Orbán Viktor-e az illető
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Olyan válaszlehetőség nincs, hogy amelyik programjával leginkább egyet tudok érteni...?
2022. ápr. 7. 08:46
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Láttam, hogy milyen állapotok vannak a kórházakban, milyenek az utak, hogy milyen az oktatás színvonala. Ezekre 12 év után nincs mentség, mikor ömlött be az Eus pénz. Szétnéztem az utcán az idióta lejárató plakátokra, amiknél egy óvodás gyerek is értelmesebbet csinálna, milliárdok helyett ingyen is. Meg látom azt, hogy 12 év után még mindig csak Gyurcsányozni tudnak, ahelyett, hogy az eredményeikről beszélnének. Ha csakugyan olyan jó lenne ez a kormány, akkor nem kéne régen történt dolgokat emlegetni, hanem elég lenne a szavazathoz, hogy mindenki jól él és elégedett.
2022. ápr. 7. 08:54
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
Saját életem alakulása és a két korábbi saját tapasztalatok miatt szavaztam a Fideszre....
2022. ápr. 7. 08:55
 7/14 anonim ***** válasza:
65%

Vidéki vagyok. Kizárólag az M1-ből tájékozódtam. Mivel nem tudok írni olvasni, analfabéta vagyok, azt sem tudom mi az az internet. Most is csak egy okosabb művelt fővárosi liberális ismerősöm panelházából írok ide. Amíg meg nem látogattam Budapestet azt sem tudtam mi az az angol wc, laptop vagy wifi.

Nálunk vidéken csak a kőbalta és bunkósbot a szerszámok. De ezek a művelt okos pestiek már technológiát is használnak. Nem csoda, hogy annyival intelligensebbek tőlünk neandervölgyi mucsaiaktól. Mi csak M1-et ismerünk. Ott meg bemondták, hogy az Óbánba kell ikszelni

2022. ápr. 7. 08:59
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
Attól függ. A zsákfaluban ahol csak az m1 fogható? A televízió.
2022. ápr. 7. 09:09
 9/14 anonim ***** válasza:
8%
A józan ész.
2022. ápr. 7. 09:10
 10/14 anonim ***** válasza:
80%

7

Ne csináld ezt. A baloldal legnagyobb hibáa pont az volt, hogy hitte, sőt, hangoztatta, hogy a vidékiek kőbunkó manipulált zombik.

Így mégis hogy akar választást nyerni?

Azzal, hogy nem ismered, nem érted meg a választókat, sőt, ledegradálod őket, nem fogsz előrébb jutni.

Ideje lenne az önvizsgálatnak, és a felismerésnek, hogy az ország lakosságának 4/5-e vidéki, nem belőlünk, budapestiekből áll a világ.

2022. ápr. 7. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!