Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Zelenszkij miért szólogat be...

Zelenszkij miért szólogat be Orbánnak?

Figyelt kérdés
Ha jól számolom eddig 4-szer szólt be az elmúlt 2 hétben miniszterelnök úrunknak, mi a baja pontosan zelenszkijnek?

2022. ápr. 7. 05:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%
Persze, hogy befog szólni, mert ő maradt Ukrajnában, akivel bírni fognak tárgyalni a NATOs országok hosszútávon.
2022. ápr. 7. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem meg fogja be a p.fáját az ukrán elnök. Na meg a képmutató unio és usa is. Nem vagyok fidesz fan, de ebben a háborús helyzetben a kormánnyal értek egyet több szempontból is. Semlegesnek kell maradnunk. Mellesleg azért igen csak kiprovokálták ezt az ukránok. 8 k. éven át próbált Putyin megegyezni ezekkel...de nem lehetett az usa kis bábkormányával. Szándékosan 3. világháborút akarnak kirobbantani. Mellesleg az emberiség ellenes tetteik az ukránoknak nem szúrta senki szemét...szóval elég volt az ukrán siratásból és Oroszország demonizálásából.
2022. ápr. 7. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Mert ide is a baloldalt akarta, nem tetszik neki, hogy Orbán nem hódol be mindennek, nem lesz csicskája senkinek sem. Amúgy az ukránok tiszta szemetek voltak a magyarokkal ez előtt is. Ahelyett, hogy beszólongat, köszönje meg szépen, hogy a miatta menekülő népének ennek ellenére segítünk!
2022. ápr. 8. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem így mondanám, hogy beszólt. Nem tetszik neki, hogy nem kap Orbán Viktortól katonai segítséget.
2022. ápr. 9. 15:58
 15/16 anonim ***** válasza:
46%
Nem rég egy műsorban azt mondták, hogy Mzp beszélt Zelenszkijjel. Szal akkor ezért szól be Orbánnak, így már érthető. Biztos hetet havat összehazudott róla, meg beígért neki cserében dolgokat. Ezek a balosok tényleg olyanok, mint akik el szeretnék adni az országot. Ők lennének kormányon, egyszer csak arra ébrednénk, hogy Magyarország nincs is.
2022. ápr. 10. 23:48
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
15. Teljesen egyetértek veled. Mondom úhy, hogy a háború kirobbanásáig ezekre akartam szavazni. De bekellett látnom, hogy inkább a fidesz, mint ez a hazaáruló banda.
2022. ápr. 11. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!