A jobboldaliak hogy látják ezt?
Választások fő témája:
2010: leváltani Gyurcsányt. Tisztán politikai választás, véleménynyilvánítás.
2014: "Folytatjuk", eeemútnyócév: nagyrészt politikai választás, de már nem az elmúlt ciklus dolgaival foglalkozva, cserébe sok propagandával
2018: támadnak a migránsok és az EU: 10% valóság, 90% rettegéspropaganda
2022: "Ha nem ránk szavazol, csak azért nem haltok éhen a fűtetlen lakásban, mert már előtte halálra erőszakolják a lánnyá átműtött gyereked a baráti orosz katonák, mielőtt téged fejbe lőnek"
Elindultatok egy teljesen hétköznapi politikai indoktól és választásról választásra elmentetek az elborult agymenések és túlélés miatti félelem felé. Most tartunk ott, hogy legyen parizer, benzin meg fűtés és szarunk minden másra. Miközben meg vagytok győződve arról, hogy jobban éltek, mint korábban.
Őszintén kérdezem, hogy fér ez a két ellentétes gondolat meg nálatok?
"Hülyeség! 2010-ben nem kellett sehonnan leváltani a gyurcsányt, maga mondott le. bajnai volt a miniszterelnök."
Köszönjük, Nyilvánvaló Kapitány, ettől a választás még Gyurcsány (azaz a gyurcsány/szociellenesség) körül forgott. Amire emlékeznél te is, ha már akkor is lett volna szavazójogod, de gondolom nem ez a helyzet.
A "Folytatjuk" a Fidesz 2014-es hivatalos szlogenje volt, buci. Ahogy a bohócos-cirkuszi gyurcsányozós plakátok és egészen 2015-ig az emútnyócévezés is.
"Aha. Mert nem jött keresztül rajtunk több százezer teljesen ismeretlen ember törvénytelenül? nem jött be az unióba 2-3 millió ember úgy, hogy senki nem tudja kik, honnan jöttek és minek?"
Azóta is jól szétesett tőlünk nyugatra egész Európa, nem? Ahogy ti megmondtátok, hogy így fog történni :D
#10:
Most ha azt mondom, hogy nem az összefogásra szavaztam, elhiszed?
Első perctől hányok ettől az összeborulástól, főleg, hogy egy ilyen pojáca volt az élén.
Ettől függetlenül nap nap után látom a komment tevékenységed itt, és igazi mintapéldája vagy az agymosott fideszeseknek, akik fél zsàk krumpliért köhögik fel a kötelezőt. Bocsi.
#11: Párizs (és még egy sor francia nagyváros) no-go zónái, "csak" 800 felgyújtott autó Szilveszterkor; Berlin no-go zónái; Kölni Szilveszter 2015-ben: csoportok nők elleni molesztálás és nemi erőszak, a német köztévé hosszú napokig kussol; Brüsszel Molenbeek negyede, Malmö, stb. Török-kurd utcai csata Bécsben (speciel pont abban a kerületben, ahonnan anno Lázár János bejelentkezett és amiről a baloldal azt hazudta, hogy ott minden rendben, nincsenek migránsok), stb.
Senki nem mondta, hogy Európa szétesett, de ezzel kénytelen együtt élni. Franciaországban 2-3 évtizeden belül több lesz a muszlim, mint a francia.
#12. "Első perctől hányok ettől az összeborulástól, főleg, hogy egy ilyen pojáca volt az élén."
Ez amúgy lassan várható is volt...úgy értem, ekkora bukás után nyilvánvaló, hogy elég sokan letagadják, hogy rájuk szavaztak, mégis ki akar egy ekkora lúzer csapathoz tartozni, nem igaz? Hogy te köztük voltál-e, sosem tudjuk meg, de talán nem is érdekes. Az a tízszer bevágott krumpli emoji viszont ugye nem akarod azt beadni, hogy valamiféle objektivitást sugároz, mert még oldalba talállak röhögni? :)
"Ettől függetlenül nap nap után látom a komment tevékenységed itt"
Akkor bizony láthatod, hogy ugyanúgy elmondom a véleményem, ahogy mások is, és ugyanúgy képes vagyok érvelni álláspontom mellett, mint mások. A kérdező tévképzetei eleve azért nevetségesek, mert abban a hitben van, hogy majd itt nekiállnak részére számot adni a fideszesek, azokról a baromságokról, amit a kérdésben összehordott a saját, torz nézőpontja alapján. Azok a választók, akiknek a preferáltjai most kaptak kétharmadot...hát maradjunk annyiban, hogy úgy enyhén szólva el van tévedve, aki ellenzékiként akar fideszeseket vizsgáztatni. Esetleg TI próbáljátok megindokolni, hogy miért kellene a ti kedvenceitekre szavazni, és majd esetleg megfontoljuk. Az e'csa'ták, meg az agymosott fideszbirka, a kormánymédia és a krumpli - ahogy a mellékelt ábra mutatja - egy kicsit kevés lesz, ezt nyugodtan átugorhatjátok. Amúgy hajrá, győzzétek meg őket, hogy 2026-ban ne kelljen olyan rosszul éreznetek magatokat, mint most!
"Bocsi."
Semmi gond, ez a krumplizás sajnos tényleg akkora legalja, hogy én ha akarnék sem tudnék az alá süllyedni. Részemről tehát mehet tovább, csak nyugodtan!
A FIDESZ esek több mint a fele tisztában van a FIDESZ disznóságaival (tapasztalatból mondom), de mégis rá szavaznak. Vettem a bátorságot, és megkérdeztem néhány ismerősömet, akik rá szavaztak, hogy mik a FIDESZ hibái, és 9 ből 7 szépen elkezdte felmondani a korrupciós ügyektől kezdve a Brüsszelezésig mindent. (Jó, volt aki azt mondta, hogy nincs hibája és nyomatta a szokásos kormány dumát) Megkérdeztem, hogy akkor miért szavaznak rá? Azt mondták, hogy egyet értenek a FIDESZ politikájával, a többi párttal pedig csak szimplán nem, vagy utálják is az Ellenzéki Összefogást. Érdekes. Vannak érdemei is a kormánynak, viszonylag sok, csak rengeteg mindent rosszul csinálnak és megy a propagandagépezet (másik oldalon is).
Egyébként én utálom mindkét nagy politikai tömböt. Elegem van a gyűlöletkampányból és az egymásra mutogatásról. Gusztustalan a magyar politika, egy igazán jó kormányunk nem volt még.
Őszintén kérdezem az még esetleg nem jutott eszedbe, hogy ez csak a te véleménybuborékod és a Fideszesek többsége nem így éli ezt meg?
Illetve még egy kérdés: Miért a Fidesz szavazókkal foglalkozol és miért nem azzal a 800-900 ezer ellenzékivel aki 2018-ban még leszavazott rátok de most már nem?
Mert ők nem olyan buták mint mi egyszerű Fideszesek, de valahogy ők is jobban féltették az országot, egzisztenciájukat mintsem leszavaztak volna az Összefogásra. Sőt mondok durvábbat, még Budapesten is kevesebb szavazatot kaptak mint 2018-ban a DK, MSZP, LMP, Párbeszéd közösen. (szóval még csak az sem igaz, hogy csak a Jobbik szavazói hiányoztak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!