Mik azok az európai értékek?
Kultúra - germán, skandináv, angolszász, francia, spanyol, olasz, magyar, szláv, görög és még lehetne sorolni.
Ez alatt értem a nyelveink, történelmünk, népszokásaink, fejlődésünk, a kereszténységet is (bár nem vagyok vallásos), ételeink, ünnepeink és számos más dolgot is.
Amit jelenleg az EU képvisel, azzal nem feltétlneül értek egyet, gondolok itt a cancel culture-ra, LMBTQ+ hülyeségre (NEM vagyok homofób, de már nagyom túl van tolva és ahelyett, hogy elfogadóbbá tenné az embereket, csak egymás ellene uszítja a népet, szerintem amúgy szükségtelenül...).
Európai értékek?
LMBTQ- Az az ország ahol nem engedi be az óvodába - iskolába a propagandát - ott nincs jogállamiság.
Szégyen hova "fejlődött" az EU.
14 *Az ország, ahol teljesen normális, hogy százmilliárdok kerülnek elsikkasztásra, a nyomtatott sajtó kb egyetlen párté, teljesen normális ágazatok egyik napról a másikra történő államosítása, a legnagyobb független hírportálok bedarálása, a párt ellenségeinek minden lehetséges módon történő ellehetetlenítése, lejáratása - ott nincs jogállamiság.
Kijavítottam.
Pontosan. Az egész világon mindenütt csak a fidesz miatt létezik migránsellenesség és szivárványterror kritika. Biztos a német AfD-t, LePent vagy az amerikai republikánusokat is csak a gonosz Zorbán irányítja a háttérven
16 "egy párt hazug propagandája miatt"
Nem mondanám. Az EU messze nem tökéletes és vannak jogos kritikák. Az már más kérdés, hogy a Fidesz egy alternatív valóságot épít, ahol az EU-nak mosolyogva kéne néznie, ahogy a párt bekebelezi az országot, másképp magyarellesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!