Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mik azok az európai értékek?

Mik azok az európai értékek?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 6. 21:54
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
38%
Attól még, hogy a féreg farhátkommandós fideszesek lepontozzák, a kérdésre az objektív válasz a 2-3-as kommentemben található :D
2022. ápr. 6. 22:37
 12/30 anonim ***** válasza:
30%
Eu értékek? Zsidónyáci ukránok nyalogatása, fegyverszállítás a béke jegyében, és az eus állampolgárok pénztárcájának nullázása jelenleg.
2022. ápr. 6. 22:50
 13/30 anonim ***** válasza:
26%

Kultúra - germán, skandináv, angolszász, francia, spanyol, olasz, magyar, szláv, görög és még lehetne sorolni.

Ez alatt értem a nyelveink, történelmünk, népszokásaink, fejlődésünk, a kereszténységet is (bár nem vagyok vallásos), ételeink, ünnepeink és számos más dolgot is.

Amit jelenleg az EU képvisel, azzal nem feltétlneül értek egyet, gondolok itt a cancel culture-ra, LMBTQ+ hülyeségre (NEM vagyok homofób, de már nagyom túl van tolva és ahelyett, hogy elfogadóbbá tenné az embereket, csak egymás ellene uszítja a népet, szerintem amúgy szükségtelenül...).

2022. ápr. 6. 23:28
 14/30 anonim ***** válasza:
17%

Európai értékek?

LMBTQ- Az az ország ahol nem engedi be az óvodába - iskolába a propagandát - ott nincs jogállamiság.

Szégyen hova "fejlődött" az EU.

2022. ápr. 6. 23:43
 15/30 anonim ***** válasza:
45%

14 *Az ország, ahol teljesen normális, hogy százmilliárdok kerülnek elsikkasztásra, a nyomtatott sajtó kb egyetlen párté, teljesen normális ágazatok egyik napról a másikra történő államosítása, a legnagyobb független hírportálok bedarálása, a párt ellenségeinek minden lehetséges módon történő ellehetetlenítése, lejáratása - ott nincs jogállamiság.

Kijavítottam.

2022. ápr. 6. 23:55
 16/30 anonim ***** válasza:
68%
Félelmetes, hogy mekkora lett MO-n az Unió ellenesség. Mindez egy párt hazug propagandája miatt…
2022. ápr. 7. 08:22
 17/30 anonim ***** válasza:
34%

Pontosan. Az egész világon mindenütt csak a fidesz miatt létezik migránsellenesség és szivárványterror kritika. Biztos a német AfD-t, LePent vagy az amerikai republikánusokat is csak a gonosz Zorbán irányítja a háttérven

2022. ápr. 7. 08:27
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

16 "egy párt hazug propagandája miatt"

Nem mondanám. Az EU messze nem tökéletes és vannak jogos kritikák. Az már más kérdés, hogy a Fidesz egy alternatív valóságot épít, ahol az EU-nak mosolyogva kéne néznie, ahogy a párt bekebelezi az országot, másképp magyarellesek.

2022. ápr. 7. 19:44
 19/30 anonim ***** válasza:
13%
AZ Eu egész frankó lenne, ha vezetőit nem vette volna meg a cia.
2022. ápr. 8. 01:42
 20/30 anonim ***** válasza:
29%
Lehet húzni Moszkvába, Pekingbe meg Teheránba, észlények, ha nem tetszik Európa! Ja, érdekes módon egyik se Volgográdba jár ki melózni meg nyaralni közületek! Agymosott, kőostoba, egyagysejtű fideszes jobbágyok...
2022. ápr. 8. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!