Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai keményebb ellenzék...

Toroczkai keményebb ellenzék lesz, mint a baloldal?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 6. 20:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%
Toroczkai karizmatikus és nem hazudik össze-vissza mint a baloldal! szóval igen! csak annyi hogy a baloldalnak több a szimpatizánsa (még) szóval majd Orbán meg a baloldal ez miatt megpróbálja lesöpörni őket (gondolom én) csak az nem igazán fog sikerülni! 2026 választás után meg mégtöbb parlamenti képviselőjük lesz! :)
2022. ápr. 7. 11:02
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

"Toroczkai karizmatikus és nem hazudik össze-vissza mint a baloldal! szóval igen!"

Ez lehet de a mostani időszakban ez mindegy. A Fidesznek 2/3-a van. Nem kell foglalkoznia a Toroczkaival. A Toroczkai lehet bármilyen karizmatikus vagy egyenes a Fidesznek nem kell törödnie azzal mit mond. Majd a Hollik, vagy a Kocsis elmondta nekik, hogy ők is hülyék, mint mindenki rajtuk kívül. Egyébként akit érdekel ma lesz a Toroczkai a Partizán an este 6-tól

2022. ápr. 7. 11:26
 13/21 anonim ***** válasza:
81%

Lehet, hogy 2/3-ad van, de attól még nem kell mindent engedni. Lépjenek fel, ha valami nem jó az országnak. Az ellenzéki média már a Fidesszel való lepaktálásról is cikkezett (szinte így kifejezve), mikor csak azt mondták, hogy HA jó, amit a Fidesz megszavazna, akkor ők is támogatják. A Bal oldal meg a "csak azért se értek vele egyet" mentalitással van.

Lássa a nép, hogy tenni akar, illetve hogy ténylegesen teszi is a dolgát!

2022. ápr. 8. 07:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

A mihazánk nyílván nem tudja leszavazni a fideszt 7 vs 136..

De sokan még a létezésükről sem tudtak.

Toroczkai pedig mivel bizonyítani is szereti a felvetéseit, igencsak megingathatja orbán szavazótáborát.

Számomra nem kérdés, hogy többször fognak együtt szavazni a fidesszel mint a baloldalla.

Közelebb állnak az elképzeléseik a fideszéhez, de lesz ahol a baloldallal fognak együtt szavazni.

Ilyen pl. Egészségügyi dolgozók bére és létszámemelése, tanárok bérének emelése.

2022. ápr. 8. 07:27
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
a fidesz csicska, náci mi hazánk élén, jaja:) ha úgy gondoljátok értelmesebb mint az egyesült ellenzék, nézzétek meg a partizán videóját valami székesfehérvári diákszervezetükkel, a 2 vezetőjükkel vitatkozik. vicc az egész, szánalmasak. csak a szavazóikat sajnálom, rászavaznak a náci pártra hogy mennyire "igazi", kemény fidesz ellenfél lesz, aztán majd leeht nézni ha pont ezért fognak egyetérteni sok mindenben. konkrtéan mindenben, ami az elnyomásról és a kiközösítésről, egyenlőtlenségekről szólnak. ebben a fidesz jó, nagyon jó tanár lesz:)
2022. ápr. 8. 09:13
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

Te meg nézd meg, ahogy Toroczkaival vitatkozott 7-éve partizán.

Az a vicc, hogy azt hiszitek, csak mert az "egységben a hatalomért"-ra szavaztatok, egyből felsőbbrendű értelmiségiek vagytok...

Holott ez a "magas" iq-szint kimerül a nácizásban, rasszistázásban, gyűlökodőzésben...

Nem pont nektek kéne példát mutatni az elfogadásról, toleranciáról?

Tudnék rengeteg videót linkelni arról, hogyan vesztettetek már vitát számtalan platformon, amikor az elvnélkuliességetek bebizonyosodott?

De minek?

Ti gyűlölködtök a legjobban, és még a valóságot is tagadjátok...

Önmagatok paródiái vagytok.

2022. ápr. 8. 20:37
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
7éve, mikor a párt 4 éves:)) ne bohóckodjunk már, attól vagyok alsóbbrendű mert kimondom ha egy párt fasiszta mint a fidesz, vagy nyíltan náci elveket vall mint a MH? hát mi történik itt ember? attól vagyok szarabb mint bárki más, mert európai, egyenlő országban akarok élni? mármint igen, EGYENLŐ. bármilyen hihetetlen is, van ilyen, csak a másik irányba, nyugat felé kell nézni. ahol az is az aki a saját neméhez vonzódik, vagy sötétebb a bőrszíne. mondom ezt fehér heteroként. soha de soha nem mondtam olyat, amit ne tudtam volna alátámasztani 100érvvel, ok nélkül nem használnám a fasziszta szót sem. csakhogy itt is holnapig tudnám sorolni a definícióból eredő egyezéseket, a fidesz tettekkel együtt amik bizonyítékként hozhatóak fel. én őszintén remélem, hogy a MH egy erős ellenzéki párt lesz a következő 4évben, de egy ennyire szélsőséges elveket valló párt esetén nem számítok sok jóra sajnos. ebben nem tudom mi a valóságtagadás, vagyis mi nem igaz.
2022. ápr. 10. 09:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Az elfogadó liberálisok is vallanak náci elveket.

Csak hogy egy példát említsek a tájékozott értelmiségi baloldali szavazóknak:

Környezetvédelem.

2022. ápr. 14. 04:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Ez az egyenlőség duma meg már a kommunizmusban bizonyított.

Nyugaton meg már szerintem egyenlőbbek is a feketék, mint a fehérek... Kritikai fajelmélet...

És én nem szeretném, ha itt is az lenne a helyzet.

Szerintem ettől még nem leszek "szélsőséges".

Bár nektek ez is érzelmi alapon működik. Aki nem veletek ért egyet, az szélsőséges...

2022. ápr. 14. 04:16
 20/21 anonim ***** válasza:

"Csak hogy egy példát említsek a tájékozott értelmiségi baloldali szavazóknak:

Környezetvédelem."

Pl a fák tucatjait kivágó és a zöldTERÜLETET csökkentő Liget-project?

2022. ápr. 14. 05:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!