Ha most hétvégén meg kellene ismételni a múlt heti választást, ugyanarra a pártra szavaznál, mint először?
Te nem szeretnél rendszerváltást.
Te kényelmesen elvagy a langyosban.
Hőbörögsz és fanyalogsz, és közben 2 nyomorult anonim szavazatot sem tudsz felvállalni, hogy esélyt adj valamire, amiről pont a magadfajták miatt soha nem tudhatjuk meg, hogy működne és jobb lenne-e.
#14! Így van. Ok a leghülyébbek, mert odáig se jutnak el, hogy a vágyott rendszerváltáshoz először el kell jutni odáig, hogy 1. Megmaradjon az ország, 2. Nyomokban visszatérjen a tényleges demokrácia. E kettő nélkül nem lesz mit váltani. Az üres álmodozással a szép új világról, pedig egyre távolabb kerülünk ennek lehetőségétől.
Ma sírt egy "nincsalternatíva" nevű ismerősöm, hogy azonnal le akarja váltani Orbánt. Most???Ezzel kicsit elkéstél. Jaj, tényleg, akkor elhagyom az országot. Hát, gratulálok, esetleg gondolkodni kellett volna, nem csak Gyurcsány show-t nézni 🙄
Amúgy a kérdésre válaszolva, igen, ugyanarra, mert én vettem a fáradtságot és előbb gondolkodtam. Igaz, nem mentem vele semmire, de legalább nem ért meglepetés és később se fog.
Köszi a válaszokat.
Nem véletlenül tettem fel a kérdést. Én elgondolkodtam, hogy újra behúznám-e az ikszet a baloldalra. Mikor volt ez valódi összefogás, ha az eredményhirdetés után így viselkednek? Karácsonyban legalább nem csalódtam, MZP-t meg sajnálom. Szerintem ő jóindulatú, de nem tudott megbirkózni a feladattal.
Szavazni mindenképp elmennék, mert ha nem is tudom, hogy kit szeretnék, az egyértelmű, hogy kit nem.
"MZP-t meg sajnálom. Szerintem ő jóindulatú, de nem tudott megbirkózni a feladattal."
Nekem alapvetően alkalmatlannak tűnt a feladatra. Kb. mintha igazából a Fidesznek kampányolt volna, a kommunikációjával alapjaiban szétverve a kormányváltás maradék esélyét is, ellenszenvet keltve nem kevés emberben, akit inkább megszólítani lett volna a feladata.
Ebben van igazság.
De én azt gondolom nem volt szándékos.
Az előválasztás lett elcseszve.
Vasárnap én összintén megsajnáltam Márkyt.
Pedig eléggé távol állok tőle, lévén Mi Hazánkos vagyok. De dolgozott eleget, egy közös kiállást megérdemelt volna. Akkor is ha állítólag ő kérte a családját hogy legyen ott, minumim felvállalom a harcostársam győzelmet, és kudarcát is.Jakab, Dobrev, Gyurcsány.
Nem volt ez igazi összefogás.
Meg a nevük is hazugság volt...
Áh, ennek az összefogásnak így vége lett sajnos, undorító ahogy egymásnak estek.
4 év múlva sehol sem lesznek. A Mi Hazánk nálam szóba sem jöhet. Úgyhogy ha újragondolnám, lehet nem tennék senkire x-et. A Kutyapártra talán, barátnőm is azt tette. :D 4 éve Momentumra szavaztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!