Ennyire drágulna minden?
Figyelt kérdés
A boltban az előttem álló hölgy annyira megrökönyödött a végösszegen, amit fizetnie kellett, hogy kérte a pénztárost, hogy számolja át újra, hátha valami nem stimmelt. Miután minden rendben volt, a hölgy a kosár tartalmának a felét visszapakolta, hogy akkor azokat inkább nem kéri.2022. ápr. 6. 11:18
11/17 anonim válasza:
Szinte ugyanezt láttam. A mellettem lévő pénztárnál egy néni egyeztetett a pénztáros sráccal. Miután elment, a srác mondta a másik pénztárosnak, hogy ő már rájött, miért van ez.(Ugrásszerűen megnőtt a hitetlenkedő panaszkodok száma, az derült ki a beszélgetésből.) "Annyira durván megy fel az ára mindennek, hogy az emberek nem hiszik el, hogy annyi a végösszeg, azt hiszik, be akarjuk őket csapni." Szóval nem lehet egyedi eset, ha a közértesek nap, mint nap ezt tapasztalják. Brutális a drágulás, és ez még csak a kezdet, sokkal rosszabb lesz. Ezt mindenki láthatja, ha kihúzza a fejét a s.ggéből.
12/17 A kérdező kommentje:
10-es Szerinted lehet ennyi idő alatt csodát művelni?
2022. ápr. 6. 12:03
13/17 A kérdező kommentje:
11-es És akkor a fideszes trollok azt mondják, hogy kitalált sztori. :D
2022. ápr. 6. 12:04
15/17 anonim válasza:
Amúgy senkit nem zavar, hogy minden országban ugyanúgy drágul minden? Vagy az is a Zórbán hibája? 😂🙊
16/17 anonim válasza:
#15, csak az nem mindegy, hogy az ország túlnyomó többsége havi 200.000 forint alatt kell, hogy gazdálkodjon...
17/17 anonim válasza:
Mert szerinted más országokban mindenki minimum 1000€-t keres vagy mizu? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!