Ellenzéki szimpatizánsok! Melyikőjüket látnátok szívesebben miniszterelnökként?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 6. 09:50
11/21 anonim válasza:
Nem szerepel a lehetőségek között,de én ugy érzem hogy lesz/kellene lenni miniszterelnök jelöltnek : Hadhàzy Ákos.
Rengeteg a jó gondolata.
12/21 anonim válasza:
Igen, rengeteg a jó gondolata, de nem lenne alkalmas rá.
13/21 anonim válasza:
Bármelyiket szívesebben látnám, mint Orbánt, viszont azt a szarkupacot, ami összegyűlt, sajnos senki nem lenne képes eltakarítani.
14/21 anonim válasza:
Orbán még legalább 20 évig uralkodik, Biden is 80 éves...
15/21 A kérdező kommentje:
14
Elnézve Viktor állapotát, akár fizikai vagy mentális, nem úgy tűnik mint aki megéli a 80 éves kort.
2022. ápr. 6. 11:50
16/21 anonim válasza:
Egyébként én az előválasztáson Karácsonyra Gergelyre szavaztam. Márki-Zayban Orbán 2.0-át láttam. Mind értékrendben, mind megszólalásaiban és meggondolatlan nyilatkozataiban.
17/21 anonim válasza:
Egyiket sem. Schiffer Andrást szívesen látnám, de őt kigolyózták.
18/21 anonim válasza:
Ha lesz olyan, aki nem ül be a parlamentbe, akkor ő lesz az egyetlen számomra alkalmas.
19/21 qkker1 válasza:
A három közül egyiket sem, Dobrev Klára lenne a legalkalmasabb, viszont annyira a férjére épül a fideszpropaganda, hogy esélye sem lenne.
20/21 anonim válasza:
Ez így van, és egyből mindenki vele azonosítja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!