Gyurcsány ferenc a Fidesz embere, egyfajta alvó ügynöke?
Figyelt kérdés
Sokak szerint az összes kétharmadot neki “köszönhetjük” tulajdonképpen.2022. ápr. 6. 06:49
1/9 anonim válasza:
Nem annyira alvó. Régi elvtársak a KISZ-ből, és "oszd meg és uralkodj" működésükkel védik önmagukat, és elvtársaikat.
2/9 anonim válasza:
Nem vagyok fasiszta, de az egyetlen, érdekes, friss erő a Mi Hazánk.
De az örök kérdés az, hogy mennyire lesznek seggnyalói a kormányoldalnak.
De mivel a narancsbolsevistáknak 2/3-a van, semmiben sem muszáj segíteni őket a szavazataikkal.
Arra számítok, hogy növekedni fog a népszerűségük, és a narancsbolsiktól fogják elcsábítani a szavazókat.
3/9 anonim válasza:
"De az örök kérdés az, hogy mennyire lesznek seggnyalói a kormányoldalnak."
Már most látszik, hogy egy ideig nagyon.
(Egyszerűen nemigen van választásuk.)
Idővel ez vàltozhat, de kormányt váltani nem hiszem, hogy fognak.
5/9 anonim válasza:
Igen. Angolul beszeloknek, kulonosen a fiatalabbaknak itt egy teljesen korrekt osszefoglalo, miert. [link]
6/9 D-Mano válasza:
Hát, eddig ezt hittem-is-meg-nem-is, hogy Gyurcsány Orbán "ügynöke". Most viszont már szinte biztos vagyok benne.
7/9 anonim válasza:
Lehetséges, mert különben el lett volna számoltatva, de sosem tettek semmit, most is lehet saját pártja.
8/9 anonim válasza:
Nem kizárt, Orbán még mindig belőle "táplálkozik", ő meg ha nem is pozitívan, de még mindig reflektorfényben van, még mindig van hatása, és láthatóan elvan így...
9/9 anonim válasza:
Volt két választása: böribe megy, vagy segít orbánnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!