Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Feloszlott az MZP fanklub,hová...

Feloszlott az MZP fanklub,hová tüntek a hívei?

Figyelt kérdés

A Reddit oldalukon örjöngtek egy sort aztán eltüntek,itt sem írogat már a sok MZP szektás.

[link]

Hová lettek,már ki is emigráltak Brüsszelbe?

2022. ápr. 5. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem neki voltak hívei, hanem annak a bárkinek, akit az ellenzéki összefogás az első helyre tett.

Akik MZP-t olyan nagyon sztárolták, azok a színrelépése előtt nem sokkal még karácsonyt vagy Dobrevet sztárolták ugyanúgy. Aztán csettintésre váltottak, mert megmondták, bárkire leszavaznak csak vesszen a zorbán.

ha nem MZP lett volna a miniszterelnök jelölt hanem egy beszélő pálmafa, azt is éppen úgy rajongták volna. Mivel a várt győzelem elmaradt, már nem volt miért mellette maradni. Hiszen csak egy beszélő pálmafa.

2022. ápr. 5. 22:01
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Nyugaton napoznak Spanyolorszagban mert a nemet melohelyuk kikuldette oket 1 hetre.
2022. ápr. 5. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Itt is mintha kicserélték volna az oldalt. Év elején még meg akarták gyilkolni, aki rosszat mondott MZP-re. Ahogy nőtt az őt kritizáló kérdések száma, úgy lett egyre dühösebb a Márkijugend. Mindenkiben Fideszes ügynököt láttak, fenyegetőztek. Most meg fel vannak pontozva az MZP kritikus kommentek.
2022. ápr. 5. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 5. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem oszlott fel, az MZP-t pártolók alapvetően teljesen csenden elvoltak maguknak korábban is, viszont rengeteg MZP-t ekéző kérdés volt, ahol nyilván felszólaltak ezek az amúgy csendes tagok. Ők egy ellenreakció voltak.

Viszont most már nem igen vannak MZP-s kérdések, így nincs mi ellen felszólalniuk.

2022. ápr. 5. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Senkit nem érdekel, - felesleges másokat hergelned!
2022. ápr. 5. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
a fanclubbol nem hallatszik már ki zaj
2022. ápr. 5. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
71%
MZP-hívőkről sok mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy csendesek és békesek.
2022. ápr. 6. 08:56
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

Mit írjak? Láttam azt a gyereket is, aki vergődő, győztes óvodásként majdnem az összes kérdés alá kommentelt hergelésképp. Gratulálok? Vagy mégis mi kéne? Elég szomorú az, ami vasárnap történt. Mindig is tudtam, hogy sok az agymosott, de ez be is bizonyosodott és még annál is több, mint amire gondoltam. Féltek megyünk háborúba és még sorolhatnám. Igen, persze... Erre szavakat nem találok. Most meg megyünk a csődbe, NER közeli emberek élnek mint hal a vízben, szegény ember, aki 12 éve is az pedig ugyan úgy szavaz a fideszre, mert milyen jó, hogy választás előtt kaptak valamit.

Lehet nem lett volna jobb más párt se, de ami most van, az fixen szar. Nem fogok egy hideg vízbe tett békaként viselkedni, amit elkezdenek fokozatosan felmelegíteni. Remélem amúgy alapít egy pártot, sokkal jobb emberekkel a háttérben. De idő lesz, mire hírneve tisztul, ha lehetséges egyáltalán ilyen propaganda gépezet mellett.

De jó eséllyel nem várom meg. Még fiatal vagyok, nem rég szereztem meg a diplomám, ha nem is rögtön, de 1-2 év után jó eséllyel megyek nyugatra.

Mondjuk az sem lett épp túl pozitív, hogy Gyurcsány és Jakab is MZP-t tette felelőssé, aki nélkül még ennyire sem jutottak volna. Ha Gyurcsány nem is kampányolt, tudtommal kérésre: rendben. De a többi? Hideg volt vagy mi? Bezzeg hibáztatni egyből tudnak. Legalább tisztességesen felvállalták volna a vereséget, de nem. Hibáztatják a másikat, hárítanak felelősséget pont úgy, ahogyan a fidesz is teszi a baloldallal, Sorossal, Brüsszellel és sorolhatnám. Csak szerintem ez a fajta megvezetés ellenzéki oldalon kevésbé működik.

Most kis szövegemből talán arra lehet következtetni, hogy a fideszesek buták, mi meg milyen okosak vagyunk, de nem erről van szó. Ha valaki még most is hisz bennük, tetszik a programjuk, bár küldjék el nekem is, rendben. De aki olyanok miatt, hogy megyünk háborúba, gázcsap elzárás, meg nem épült Paks 2 leállítása, visszakapjuk a régi magyar területeket Putyintól és hasonló álhírek, baromságok, azokra sajnos nem tudok mit mondani, valamint azokra sem, akik vallásként tekintenek rá és kialakult az, hogy azért szavazok a fideszre, mert a családom mindig is fideszes volt.

Mindenesetre sajnálom a történteket, nekem az ellenzék programja javarészt tetszett. Ha csak a fele teljesült volna, már boldog lennék.

2022. ápr. 6. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!