Magyarországnak mibe fog kerülni ez az egy mondat Orbántól?
Mi értelme van találgatni? Majd kiderül, megvárjuk.
Ugyanakkor most épp szarrá lövik Ukrajnát és csak remélni tudom hogy az ukránoknak nem sikerül kirobbantaniuk a 3. világháborút de ha ez nem jön össze nekik akkor Zelenszkij csak egy rossz emlék lesz hetek, hónapok múlva.
A tudományos kutatók új állatfajt találtak Magyarországon és az orbánikusz lopatikusz nevet adták neki. :)))
Félretéve a viccet sokba kerül Magyarországnak ez a nagy fidesz győzelem, sanos megint nem az emberek akarata győzött hanem a csalások tömege és a közpénzen vásárolt szavazatok.
#6. "Én a Nato helyébe simán kivágtam volna a fenébe."
De sajnos a te döntési jogköröd csak addig terjed, hogy gyógyszer élőtt vagy után iszol. :(((
15.
A nagyobb baj, hogy te viszont csak iszol, de a gyógyszert nem szeded.
17.
És elárulnád, hogy Z-nek mégis mi a büdös franc köze van/volt a kampányhoz. OV már tőle is be van szarva? Te tökéletesen megtestesíted az agyhalott fidesz-szavazó mintapéldányát. És te mit tettél eddig, hogy az ottani magyaroknak jobb legyen? Ja, tudom, drukkoltál Putyinnak, hogy támadja meg Ukrajnát.
A háborús híreket legalább figyeld. Az oroszok taktikát valtottak, úgy néz ki beérek csak a Donbasszal, és Zelenszkij a helyén marad. Sőt, azzal hogy a totális vereséget elkerülte, nagy valószínűséggel egy új kelet-európai diktátor születését láthatjuk, mert innen Zelenszkij leválthatatlan lesz Ukrajnában. És egyszer véget ér a háború, és utána az ilyesfajta hergelések, amit Viktor lenyomott, a kárpátaljai magyarokon fog lecsapódni.
19.
Ja, nem jól szurkoltak Putyinnak, azért ez nagy arcvesztés lesz neki és nem sok jót vetít előre OV szempontjából sem. Ott is szétloptak mindent, mint nálunk, aztán nincs gázolaj a tankba, de ha lenne, akkor se menne, mert utóbbit is szétlopták. Nagyjából ilyen színvonalú lehet a mi hadseregünk is, a majomkodás az megy, meg 2 Grippennel a polgári kép kísérgetése, de amúgy 2 nap alatt leradírozna bennünket nagyjából bármelyik hadsereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!