Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülsz annak, hogy az idióta...

Örülsz annak, hogy az idióta ovis-nemváltós népszavazás érvénytelen lett?

Figyelt kérdés
Én mérhetetlenül. 😊😊 Azért 100%-ban még nem ment el az esze a magyar népnek.

2022. ápr. 5. 18:48
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
41 szavazat
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Hülye kérdésre nem lehet értelmes válaszokat adni. 😊😊🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️
2022. ápr. 5. 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:
39%

"Azért 100%-ban még nem ment el az esze a magyar népnek."

Ja, látom.

2022. ápr. 5. 18:50
 3/17 XX.XX ***** válasza:
39%

"Hülye kérdésre nem lehet értelmes válaszokat adni"

Ez önkritika? :D

2022. ápr. 5. 18:51
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Én igen, mert az 5 éves Zsolti unokám már jelezte, kislány akar lenni, mert zavarja őt az a lifegő pisilője.
2022. ápr. 5. 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
26%
Nem, úgy látszik, nagyon sok buta ember van, akit nem zavar, ha óvodások életét teszik majd tönkre a progresszívek.
 6/17 anonim ***** válasza:
18%
Én nem. Az Amnesty International szervezet máris követeli a gyermekvédelmi törvény megszüntetését az érvénytelen népszavazásra hivatkozva. Ebből is látszik, hogy mégse volt hülyeség, csak megint meg lettek etetva a ballib birkák.
 7/17 anonim ***** válasza:
21%
Nekem a választás végeredményéből az jött le, hogy a Fidesz szavazók is érvénytelenül szavaztak. Máskülönben csaltak :D
 8/17 anonim ***** válasza:
95%

Áh.

Semmi jelentősége nem volt, így az érvénytelensége is jelentéktelen.

Ráadásul tudjuk, hogy a kormányt nem érdekli az érvényessége, a migráncsos népszavazásból is kihozták a magyarok 98%-ának véleményét, pedig az sem lett érvényes.

Szóval a Fidesz szempontjából a népszavazás elérte azt a célt amit akartak, bár mivel a háború beleszólt, így most annyira nem fognak ráfeküdni (szerintem) az LMBTQ elleni harcra. Nem ez van most az emberek fókuszában.

9/17 A kérdező kommentje:
Úgyhogy ez egy kis fityisz a Fidesznek. 😊😊😛😛
 10/17 anonim ***** válasza:
42%

Igen. Éspedig azért, mert ha érvényes volna, akkor a fidesz húzhatna ismét egy strigulát magának, hogy mennyire jól sikerült a valódi problémákról az elterelő hadművelet.

Ez a népszavazás csak azért lett kitalálva, hogy az ellenzékre en-bloc ráhúzhassa a vizes lepedőt, hogy "aki ellenzéki, az átoperáltatná a gyerekedet, fúj, ilyen fújfúj az ellenzék!"

Esélytelenül szavaztam direkt (Normális Párt), viszont ezzel az érvénytelennel nagyon is elégedett vagyok a választás eredményével.

2022. ápr. 5. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!