Örülsz annak, hogy az idióta ovis-nemváltós népszavazás érvénytelen lett?
"Azért 100%-ban még nem ment el az esze a magyar népnek."
Ja, látom.
"Hülye kérdésre nem lehet értelmes válaszokat adni"
Ez önkritika? :D
Áh.
Semmi jelentősége nem volt, így az érvénytelensége is jelentéktelen.
Ráadásul tudjuk, hogy a kormányt nem érdekli az érvényessége, a migráncsos népszavazásból is kihozták a magyarok 98%-ának véleményét, pedig az sem lett érvényes.
Szóval a Fidesz szempontjából a népszavazás elérte azt a célt amit akartak, bár mivel a háború beleszólt, így most annyira nem fognak ráfeküdni (szerintem) az LMBTQ elleni harcra. Nem ez van most az emberek fókuszában.
Igen. Éspedig azért, mert ha érvényes volna, akkor a fidesz húzhatna ismét egy strigulát magának, hogy mennyire jól sikerült a valódi problémákról az elterelő hadművelet.
Ez a népszavazás csak azért lett kitalálva, hogy az ellenzékre en-bloc ráhúzhassa a vizes lepedőt, hogy "aki ellenzéki, az átoperáltatná a gyerekedet, fúj, ilyen fújfúj az ellenzék!"
Esélytelenül szavaztam direkt (Normális Párt), viszont ezzel az érvénytelennel nagyon is elégedett vagyok a választás eredményével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!