Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha népszavazás érvénytelen,...

Ha népszavazás érvénytelen, hogyan lett 2/3 fidesz győzelem?

Figyelt kérdés
Elvileg fideszesek parancs szerint nemmel szavaztak, vagyis akkor a választáson résztvevők 2/3-a. Összefogásosok pedig érvénytelenül(1/3), akkor hogyan lett az egész érvénytelen?

2022. ápr. 5. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Vagy az agymosott ellenzéki birkákkal szemben az értesebb emberek felfogják, hogy önmagában a melegséggel, a melegekkel eddig se volt baja se a Fidesznek, se az átlag fidesz szavazónak."

Attól még elég egyértelmű, hogy a fidesz csak erősíti a homofób indulatokat a társadalomban.

2022. ápr. 5. 18:42
 12/16 anonim ***** válasza:
A homofób emberek azok akik hergelik egymást. Meg a buták akik gondolkodás nélkül beveszik amit egy politikus mond. Legyen az akár a kormány, akár az ellenzék oldaláról.
2022. ápr. 5. 18:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy fideszes az életbe nem tenne olyat, hogy istenviktor népszavazását ne töltse ki mikor ott van amúgy is szavazni és egy mozdulat az egész. Meséljetek másnak kedves fidesznyikek! ;)
2022. ápr. 5. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

Én melegként a Fidesz-KDNP-re szavaztam mind az egyéni jelölt, mind a pártlistás szavazás esetében, viszont a népszavazásra érvénytelenül voksoltam.

Melegként természetesen nem értettem egyet ezzel a népszavazással, de azzal méginkább nem, hogy ez összemossa a homoszexualitást és a transzszexualitást, pedig a kettő 2 teljesen eltérő szexuális irányultság, utóbbit még a WHO is betegségként tartja nyilván. Így számomra evidencia volt, hogy ezen a népszavazáson érvénytelenül szavazok az összes kérdésre.

Az országgyűlési választást illetően viszont úgy láttam, hogy a Fideszen kívül - sajnos - nincs reális kormányzóképes erő. Talán a legfőbb érv jelenleg az volt Orbán Viktor mellett, hogy a szomszéd országban zajló háború kapcsán pontosan azt várom egy kormányfőtől, hogy mondja ki egyértelműen, hogy a magyar emberek biztonsága a legfontosabb és semmiképpen sem keveredhetünk bele ebbe a háborúba. Ugyanebben a témában miket is nyilatkozott az összefogás miniszterelnök-jelöltje? Innentől nem volt kérdés, hogy a Fideszre szavazom és véleményem szerint még többen így tettek, még akkot is, ha alapvetően negatívan ítélem meg az elmúlt 12 év kormányzását.

35/F (meleg)

2022. ápr. 5. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Az ellenzék nem akarja háborúba vinni az országot. Pont a Fidesz politikája veszélyes, mert az a kiindulási alapja h 100% hogy a NATO nem véd meg minket.
2022. ápr. 5. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy a fideSS csakúgy mint 2014-ben és 2018-ban idén sem 2/3-dal nyert, hanem 50+%-kal.

Az más kérdés, hogy nálatok 50% alatti eredménnyel is meg lehet szerezni a mandátumok 2/3-át a vicc választási törvényetek miatt. Szerencsére a homofób népszavazást keményen megpuccsoltuk Mi ellenzékiek, ezért az érvénytelen lett mivel a leadott érvényes szavazatok száma nem érte el az érvényességi küszöböt Nekünk köszönhetően :))

2022. ápr. 6. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!