Ha népszavazás érvénytelen, hogyan lett 2/3 fidesz győzelem?
"Vagy az agymosott ellenzéki birkákkal szemben az értesebb emberek felfogják, hogy önmagában a melegséggel, a melegekkel eddig se volt baja se a Fidesznek, se az átlag fidesz szavazónak."
Attól még elég egyértelmű, hogy a fidesz csak erősíti a homofób indulatokat a társadalomban.
Én melegként a Fidesz-KDNP-re szavaztam mind az egyéni jelölt, mind a pártlistás szavazás esetében, viszont a népszavazásra érvénytelenül voksoltam.
Melegként természetesen nem értettem egyet ezzel a népszavazással, de azzal méginkább nem, hogy ez összemossa a homoszexualitást és a transzszexualitást, pedig a kettő 2 teljesen eltérő szexuális irányultság, utóbbit még a WHO is betegségként tartja nyilván. Így számomra evidencia volt, hogy ezen a népszavazáson érvénytelenül szavazok az összes kérdésre.
Az országgyűlési választást illetően viszont úgy láttam, hogy a Fideszen kívül - sajnos - nincs reális kormányzóképes erő. Talán a legfőbb érv jelenleg az volt Orbán Viktor mellett, hogy a szomszéd országban zajló háború kapcsán pontosan azt várom egy kormányfőtől, hogy mondja ki egyértelműen, hogy a magyar emberek biztonsága a legfontosabb és semmiképpen sem keveredhetünk bele ebbe a háborúba. Ugyanebben a témában miket is nyilatkozott az összefogás miniszterelnök-jelöltje? Innentől nem volt kérdés, hogy a Fideszre szavazom és véleményem szerint még többen így tettek, még akkot is, ha alapvetően negatívan ítélem meg az elmúlt 12 év kormányzását.
35/F (meleg)
Úgy, hogy a fideSS csakúgy mint 2014-ben és 2018-ban idén sem 2/3-dal nyert, hanem 50+%-kal.
Az más kérdés, hogy nálatok 50% alatti eredménnyel is meg lehet szerezni a mandátumok 2/3-át a vicc választási törvényetek miatt. Szerencsére a homofób népszavazást keményen megpuccsoltuk Mi ellenzékiek, ezért az érvénytelen lett mivel a leadott érvényes szavazatok száma nem érte el az érvényességi küszöböt Nekünk köszönhetően :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!