Csak engem vet szét az ideg? Index, telex, 24.hu stb...
,,közben meg ha burkoltan is, de a Fidesszel vannak."
Ez már lejárt lemez, konkrétan semmi bizonyítékotok nincs rá csak ismételgetitekxd
,,Egyszerűen csak ezt látjuk."
Csak konkrétan azt nem mondjátok el egy büdös szóval se hogy mit🤣🤣 mert szerintem azt sem tudjátok miről beszéltek.
,,Nem azért mondjuk, mert megírta a 444, hanem mert meghallgatjuk ahogyan beszélnek és ahogyan a kormányhoz állnak, majd levonjuk a megfelelő következtetést."
De konkrétan, bizonyíthatóan csak azért mondod mert ezt így írták meg az balliberális médiumok. Ha mondjuk azt néznéd meg hogy egyébként milyen ügyekkel foglalkoznak, akkor ez blődség. Na milyen a viszonyuk a kormányhoz?😃 Fideszes végrehajtómaffia meg gondolom magát buktatta le. Megint nem mondtál egyetlen konkrétumot se, semmi bizonyítékot.
A jósolgatásaitokból meg úgy körülbelül sose jön be semmi, a Jobbikra ugyanezt a szajkóztátok.
Mellesleg a parlamenti ellenzék eddigi teljesítménye alapján ők százszor inkább fideszbérencek mint az MHM...
,,Ne dugd a homokba a fejed."
Te meg inkább húzd ki a fejed máshonnan😆
Hát ez szánalmas, nem veszitek észre hogy ez a,,jobbantudomteparaszt!!!" hozzáállás hoz zsinórban 4 kétharmadot? Ez fogja hozni az ötödiket is, just say.
A liberálisok állandóan elvárják hogy mindenféle bizonyíték meg érv nélkül fogadjuk el nekik hogy igazuk van.
Állítotok valamit, amit sose tudtok alátámasztani semmivel, ha meg valaki ezt számonkéri, akkor az a reakció hogy az illető ostoba meg nem az igazat olvassa(ami természetesen a Telex hasábjain találhatóak) és hát így nyilván nem értheti a ti rendkívül bonyolult magyarázataitokat.
444 komplett videóban foglalta össze ezt a marhaságot amit itt összehordtok, hát enyhén szólva a szánalom kategória lett az is. Ott se lett bizonyítva semmi, hanem egy teljesen hamis premisszához keresték a bizonyítékot és hát ami nincs azt megtalálni sem lehet.
#16: Tyűha, neked aztán jó nagy kisebbségi komplexusod van, vagy nem tudom mi a bajod, hogy ennyi mindent összehordtál. Ne legyél már ilyen frusztrált. Nem mondtam, hogy aki nem úgy gondolja, mint én, az mindenki ostoba.
De mondok akkor egy konkrétumot. Amikor elégetett levélszavazatokat találtak, köztük Mi Hazánkos szavazatokat is, akkor egy szóval nem léptetek fel a kormánynál, hogy ez mit jelentsen. Ha a balliberális oldalnál merült volna fel ilyesmi, akkor már rég tüntetést szerveztetek volna. És nem, nem vagyok nemzetellenes, a határon túliak szavazati jogát is támogatom természetesen, csak a csalást nem.
Akkor egy másik, ez nem annyira konkrét, de gyakran megesik. A kommunikációban bírálják ugyan a kormányt, de mindig odaszúrnak az ellenzéknek is, kiemelve, hogy az még rosszabb. Bármiről is legyen szó, legalább egy árnyalatnyival mindig jobbnak tüntetitek fel a kormányt, persze mindezt burkoltan. Azt nem tudom, hogy tudatosan-e, de ezzel is a kormányt toljátok előre. Alapvetően nem is tudom, hogy minek hasonlítgatjátok mindig a két oldalt. Ezzel nem okoskodni akarok, meg már úgyis mindegy, de attól még ez így szokott lenni.
Amúgy meg nem gondolom, hogy mindenkinél mindent jobban tudok, ezenkívül sok mindennel nem értek egyet bármelyik oldalon. Tulajdonképpen jelenleg nincs is olyan párt, akivel maximálisan azonosulni tudnék. MZP lett volna ilyen, de jelenleg ő sincs.
#17 Reagáltak az elégetett levélszavazatokra, azt mondták, hogy mindenki nyugodjon le és vizsgálják ki az ügyet, egyébként a román titkosszolgálatot vádolták.
A másik is marhaság, a fideszt és a balosokat külön szokták kezelni, egyébként a Mi Hazánk álláspontja az, hogy mindkét oldal vállalhatatlan, gyakran vádolják a fideszt és a balosokat háttéralkukkal, hogy valójában lepaktáltak a színfalak mögött, és ennek hangot is szoktak adni.
Azt pedig elfelejted megemlíteni (ahogy a balos firkászok is, mily meglepő), hogy az egyetlen, a fidesz felső vezetéséig elérő korrupciós esetet, a végrehajtómaffiát/Völner ügyet a Mi Hazánk göngyölítette fel, egyedül.
Szerintem ennyi butaságot mint amit a #17 meg #19 összehord, régen láttam már.
,,Amikor elégetett levélszavazatokat találtak, köztük Mi Hazánkos szavazatokat is, akkor egy szóval nem léptetek fel a kormánynál, hogy ez mit jelentsen. "
Ez konkrétan annyira nem igaz hogy Dúró Dóra Facebook oldalára már aznap kikerült erről egy poszt... Látszik hogy mennyire tájékozott vagyxd
Na erre szokás azt mondani hogy a liberálisok sok mindent tudnak csak nem úgy ahogy van.
,,A kommunikációban bírálják ugyan a kormányt, de mindig odaszúrnak az ellenzéknek is, kiemelve, hogy az még rosszabb."
Mert rosszabb is. Minden nemzeti radikálisnak az az álláspontja hogy inkább a Fidesz mint Gyurcsány. Ezt most komolyan magyarázni kell? Nem a politikusok mondják ezt, hanem a szavazók. Magyarán nem a Mi Hazánk, hanem annak szavazói gondolják ezt.
Mellesleg még így is kb 5:1 arányban a Fidesz ügyeivel foglalkoznak és soha nem mondtak olyat hogy inkább a Fidesz mint a ballibek.
Tehát ha a Mi Hazánk leleplez egy Fideszes korrupciós ügyet, vagy hogy a Fideszes mediaworks(vidéken az egyetlen lehetőség) a választások előtt egy héttel tagadja meg hogy kivigye a kiadványaikat az számodra azt jelzi hogy Fideszbérencek...
,,Azt nem tudom, hogy tudatosan-e, de ezzel is a kormányt toljátok előre. "
Azt az moslékkoalíció teszi azzal hogy debilként viselkednek meg hogy Gyurcsánnyal összefognak, ami zsinórban 4edjére eredményez 2/3ot.
Kedves balosok, a saját házatok tájékán tessék söprögetni, ne mást okoljatok a saját sikertelenségetek miatt😏
,,CSAK ÉS KIZÁRÓLAG olyan helyzetben lehet leváltani a Fideszt, ahol a mindössze 1 jelentős párt vagy pártszövetség indul ellene."
Meglett az eredménye, brutális 2/3.
,,Ezért nem nyert soha a Jobbik sem."
Ti meg zsinórban negyedik választást nyeritek meg a Fidesznek, milyen érzés?
Egyébként a Jobbik egy másik jobboldali párt(Fidesz) mellett ért el 20%ot amikor még radikális volt, konkrétan egyetlen baloldali/liberális pártot sem tudsz mondani ami ennyit elért 2010 óta. Hatalmas nagy álomvilágban éltek ha azt hiszitek hogy egy ilyen masszívan jobboldali többségű országban majd balról leváltjátok a Fideszt.
Nem inkább Gyurcsánynak és bandájának kellene eltakarodni mindenestül, akik 12 éve biztosítják a Fidesz 2/3ot????
,,Lehet szidni a baloldali ellenzéket, de amíg a Mi Hazánk elsősorban tőlük szívja a szavazatokat, addig itt nem lesz kormányváltás. "
Persze mert ha nincs a Mi Hazánk akkor már rég kormányt váltott volna ez a csürhe, hogyne!
Hiszen köztudott hogy az MHMre szavazók másodlagos pártpreferenciái a Momentum, DK meg parizerpeti, véletlenül sem a Fidesz😂😂😂
Brutálisan nem értitek a magyar választókat, ha azt hiszitek hogy egy nemzeti radikális jobboldali leszavazna egy olyan koalícióra amiben például Gyurcsány van, ezt a mostani választás bizonyítja a legjobban. Hova tűntek a Jobbik szavazók, meghaltak?
Érdekes, eddig azon élcelődtetek hogy Mi Hazánk be se kerül, most meg már tőle féltek hogy majd miattuk nem lesz kormányváltás.
A Mi Hazánk a Fidesz kárára fog erősödni, ez teljesen egyértelmű. A Jobbiktól is ezért félt Orbán annyira.
,,Lehet, hogy Toroczkai és Dúró Dóra valóban azért csinálják ezt, mert ők hisznek az ideológiájukban, de hogy Lenint idézzem, ők valójában csak hasznos idióták a Fidesz számára."
Azok ti vagytok azzal hogy legitimáltok egy ilyen csövesbanát baloldalt ami csúszik folyamatosan lefelé. Beszavazzátok Gyurcsány Ferencet a parlamentbe, aztán meg csodálkoztok hogy a Fideszesek rohannak az urnákhoz, a tisztességes, korrekt baloldaliakat(akik nem egy neoliberális gittegyletet hanem valódi baloldalt szeretnének)meg elriasztjátok.
Bár igazából bánom is én! Kell a fenének egy kompetens baloldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!