Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek van esély leváltan...

Szerintetek van esély leváltani a fideszt és -elkezdeni- helyretenni a jogállamot addig amíg a 60+ generáció még életben van?

Figyelt kérdés
az új választók 70+%-a ellenzéki. tehát durván a 3/4-e. a nyugdíjasoknál ez pont fordítva van. emellé jön az, hogy egy teljesen fideszre írt választásról van szó, médiája pedig az ellenzéknek nincs, egyszóval mintha nem is lennének, sok embernél nem is jönnek számításba, csak az a hír jut el hozzájuk amit a fidesz akar. az szerintem vitán felül áll, hogy a fidesz nem bukik bele semmibe, bármi történjék, a szavazóik soha nem pártolnak el. elég arra gondolni hogy az utóbbi 12 évben csináltak 40 olyan dolgot amibe egy normális demokráciában bármelyik párt belebukna, itt pedig még csak meg sem ingatja a hatalmukat semmi. de vicc nélkül, holnapig tudnám ezeket sorolni. én sajnos más megoldást nem látok, csak várni, hogy minél több új szavazó legyen, és minél több Ratkó-gyerek menjen.. borzasztó ezt kimondani, remélem nincs igazam:(
2022. ápr. 5. 08:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

"A mai fiatalság egy kitermelt deviáns, elrontott neveléselmélettel bíró közeg, akik lázadnak minden ellen, ami a rendről szól."

Én ezt abszolút nem így látom, sőt kifejezetten nyitottnak és értelmesnek látom a mai fiatalokat Magyarországon.

2022. ápr. 5. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!