Biztos hogy jó stratégia hogy az ellenzék butának, egybitesnek állítja be az összes fideszes szavazót ? Hiszen az lenne a cél hogy ezek az emberek ne a fideszre szavazzanak. A sértegetés segít ezen ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 00:13
11/17 anonim válasza:
Az ilyen szinten gyűlölködő emberek csak abból értenek, ha átnéznek rajtuk, mint ahogyan ők is teszik másokkal.
12/17 anonim válasza:
Az ellenzék reakciója pont olyan dilettáns amilyen az egész kampányuk volt.
13/17 anonim válasza:
Pártok számára bizonyára nem, viszont én elengedtem a párbeszéd igényét. Ha erre van igény, akkor felőlem aztán égjen nyugodtan az egész kóceráj, amíg tart, tart, elvagyok a kis budapesti buborékomban az átlagbér háromszorosán, aztán ha esetleg belengetik az EU-ból kilépést, akkor veszem a sátorfát, máshol is lesz munkám. Annyiban fáj, hogy imádom ezt az országot, a régiót, a kultúrát, itt él majd' az összes barátom, de azért vannak limitációk abban, hogy az ember meddig szagolgatja a fingszagot.
14/17 anonim válasza:
Nem jó stratégia.
De az biztos,hogy ameddig ilyen balfék az ellenzék (és Gyurcsány ott kever a háttérben),addig FIDESZ regnálás lesz.
15/17 anonim válasza:
#13: ezt szó szerint én is írhattam volna. Azzal vigasztalom magam előre, hogy a barátaim is le fognak lépni ugyanúgy, szóval ezért sem lesz érdemes maradni.
16/17 Odüsszeusz92 válasza:
Nyilván nem jó stratégia, de egyszerűbb mint megismerni a vidéki Magyarországot is.
17/17 anonim válasza:
Egy sértett ember duzzogása, a felelősséghárítás tipikus példája (mindig más a hibás) a helyett hogy belátná a saját alkalmatlanságát, hibáit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!