Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk baloldali pártként...

A Mi Hazánk baloldali pártként mit fog kezdeni a parlamentben?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor szerint az ellenfelük a baloldal volt. Nem hallottam vagy olvastam, hogy Toroczkai ezt cáfolta volna. Milyen paradigmaváltás várható a Mi Hazánkon belül, hogy megfeleljenek a baloldalisággal szemben támasztott követelményeknek?
2022. ápr. 4. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
2/3-os Fidesz többségnél pattoghat a Mi Hasznák ötször keményebben, mint a Jakab Petike, semmi értelme nem lesz. Mereszteni fogják a valagukat a bársonyszékben a havi 1-2 millióért pont úgy, mint a többi politikus.
2022. ápr. 5. 07:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 De most jól értem, hogy az zavar, hogy még ebben a helyzetben is megpróbálják képviselni a választóikat?Ha meg sem próbálnák, akkor meg az lenne a bajod.
2022. ápr. 5. 12:06
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

Nem tudom, de figyelni fogom őket és ha nem adják fel elveiket, hanem küzdenek mind a Fidesz, mind a Gyurcsány ellen akkor 26ban megfontolom, hogy ràjuk szavazok.

Mindenesetre ez egy nagy lehetőség számukra. Van 4 év, hogy megszólítsák a magyar választókat és mivel inkább jobboldali beállítottságú, így egyszerűbb dolga lesz mint a Gyurcsány féle pártoknak.

2022. ápr. 5. 12:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott hogy a Mi hazánk nem baloldali párt...
2022. ápr. 6. 21:27
 15/17 Alex Fly ***** válasza:
@14: nem a fidesz, tehát csak baloldal lehet.
2022. ápr. 6. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:

@15

Azért ez nem ilyen egyszerű. A Fidesz és a Mi hazánk is jobboldali, utóbbi inkább szélsőjobboldali. Jobboldali érdekeket, eszméket képviselnek. Régen a Jobbik is jobboldali volt, mostmár ugye nem tekinthető annak. 2018-ban a Jobbik is nem Fidesz volt és ez baloldalivá tette? Nem.

Inkább akkor ellenzéki, de semmiképpen sem baloldali.

Ha meg a kérdés akarunk válaszolni, akkor nem, nem fog baloldali lenni. Toroczkai azt nyilatkozta, ha kell akkor a Fidesz mellé áll a parlamentben. Tehát? 0 baloldal.

2022. ápr. 6. 23:23
 17/17 Alex Fly ***** válasza:
15%
@16: de igen, a fideszes logika szerint rajtuk kívül mindenki baloldal. A mihasznák pedig sakál mondegy, mit csinálnak; annyi jelentőségük sincs, mint a pápa pöcsének.
2022. ápr. 6. 23:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!