Volt valaha ekkora bukás a magyar politikában, mint amit a tegnapi választáson elszenvedett az ellenzék? Illetve volt MZP-n kívül olyan miniszterelnök jelölt, aki ilyen csúfos vereséget szenvedett?
Persze, egy csomó pofára esés volt az elmúlt 32 évben.
Említhetném a SzDSz 1998-tól kezdődő összes ogy. választási eredményét, amíg végleg szét nem hullott.
Vagy ott volt az MDNP 1998-as eredménye.
Az MSZDP 1990-es eredménye.
Talán miniszterelnök-jelölt tényleg nem bukott ekkorát 1990 óta.
Lényegtelen ez a választási eredmény, halandó fizetésből tengődő emberek gondolatban készülhetnek rá hogy miként fognak reagálni majd ha jönnek a megszorítások rövidesen, és a fidesz tagjai arcán sem volt semmiféle őszinte öröm, ugyanis elég komoly gondokkal kell majd szembenézniük ha egyáltalán alkalmasak rá.
Megjósolni sem lehet mi lesz ezzel az országgal, az a szerencse hogy nekem nincs gyerekem, független fiatal vagyok.
A 18as szerintem dúrvább volt.
Mert ott tényleg nagyon sokan hitték hogy változas lesz és akkor jött a totàlis vereség.
Emlékszem hogy milyen szintű döbbenet volt az emberekben akkor.
Néma csönd volt és mindeki csak nézett maga elé napokig.
A mostaninál viszont valahol érezhető volt hogy nem stimmel a dolog.
Kezdve onnan, hogy mzp győzelme után az előválasztáson nem álltak be mögé a pártok.
De ez, hogy 1 milla ellenzéki szavazó eltűnt a ködben, erre szerintem senki számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!