Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar ország előre megy, nem...

Magyar ország előre megy, nem hátra. De mi vár ránk?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 21:47
A kérdező szavazást indított:
Lejtő
Szakadék
Zsákutca
Csőd
Putyin
Békemenet
17 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Krumpli!!
2022. ápr. 4. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A szavazásban felsoroltak kb mind egyszerre.
2022. ápr. 4. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaja. Előre megy. A szakadékba.
2022. ápr. 4. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát az már biztos hogy "demokratikusan" nem fogjuk leváltani a FIDESZt semmire.

Viszont, szerintem hamarosan forradalom lesz.

Rohadt nagy államadósság, növekvő energiaárak, infláció, sztrájkok, emiatt szolgáltatások leállnak, borzalmas egészségügy, EU sem szívlel minket.

Államcsőd szerintem elkerülhetetlen, 2023-ra szerintem összeomlik az ország, és óriási tüntesek lesznek.

Amúgy COVID tetőzéskor 34% fidesz, 38% ellenzék támogatottság volt, de ha egy ilyen összeomlás bekövetkezne, olyan erősen jönne a valóság az emberek szemébe propaganda helyett, hogy Ceaucescu felé forradalom kutyafüle lesz.

2022. ápr. 4. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy demokratikus úton leválthatatlanná vált a rezsim, és változás csak a nagyvárosokból remélhető.

De az is igaz, hogy az 1848-as és az 1956-os forradalmat is jóformán egyedül vívta meg a főváros (és néhány nagyobb város)... Ha a szovjet, orosz és Habsburg elnyomással szembe mert szállni egydül is egy-egy szabadságszerető magyar város, akkor talán eljön az a pont, amikor ezt a sokkal gyengébb rezsimet is el meri söpörni.

Most nem fognak bejönni orosz tankok az új kis Rákosinkat megvédeni, mert el vannak foglalva Ukrajnával (s még azzal sem bírnak).

Én nagyon vigyáznék Orbán helyében, mit lépek ezután, mert ha egy egész országot becsicskított is, Budapestet méginkább elvesztette és felhergelte.

Balf...sznak nézik a pesti srácokat, mert eddig eltűrtük a békamenetek karattyolását, de még eljöhet az az idő, amikor a főváros újra bebizonyítja, hogy ha a vidék lapít is, mint mindig, minden diktatúrának hajbókolva, Budapestnek igenis van büszkesége és bátorsága!

2022. ápr. 4. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A Grand Canyon hajszálrepedés ahhoz a szakadékhoz képest, amibe rohan az ország.
2022. ápr. 5. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!