GreatLear kérdése:
Hogyan lett a Fidesznek kétharmada?
Figyelt kérdés
Fideszes vagyok, de a választási eredmény hallatán inkább a meglepődtem, mint örültem. Nem a vérfideszes kategória vagyok, családi és anyagi dolgok miatt szavazok a Fideszre, de a tegnapi választáson azt reméltem, hogy a kétharmad lebomlik, és az ellenzék féken tudja tartani a a Fideszt. Az összefogás ellenére erősebb a Fidesz mint valaha. Szerintetek mi lehet ennek a konkrét oka? Csaltak? a töménytelen mennyiségű propaganda? MZP lejáratta saját magát és az ellenzéket? Más egyéb?2022. ápr. 4. 20:41
21/23 anonim válasza:
20-as! Az baj, a jobboldal meg oroszimádó!
22/23 anonim válasza:
21-es és akkor mi van? Még mindig jobb, mintha iszlám imádó lenne.
23/23 Dzsoki válasza:
Úgy lett,hogy egyéniben,egy mandátum elnyeréséhez annyi szavazat is elég lett volna,mint a második helyezett szavazatai+1. Így,az első és a második helyezett közötti szavazatok is a Fidesz listájára kerültek. Továbbá,megnyerte a billegő körzeteket. Legfőképpen persze,MZP kampányolt a legtöbbet azért,hogy népszerűtlen legyen,így a Fideszt hozza helyzetbe. Volt érthető,világos ajánlata a Fidesznek,az Összefogásnak semmi,ami ennél jobb lett volna! Tehát,vagy igérek többet a 13.havi nyugdíjnál vagy végigviszem,hogy ez nagyon szépen hangzik,de ezért,meg azért,nem megvalósítható. Ez,nem történt meg. Csak sárdobálás volt,a súgógép,nem ismerete,a népszavazásnál,még azt sem tudta,hogy miért vagy mi ellen gyűjtik,illetve,a saját gyerekei számát sem sikerült eltalálnia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!