Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a Fidesz álláspontja hogy...

Mi a Fidesz álláspontja hogy Putyin tömegmészárlást csinál Ukrajnában? A magyar szuverenitás fontos de az ukrán már nem?

Figyelt kérdés

Novák Katalin elítélte az orosz agressziót azt mondta védhetetlen.

Németh Zsolt '' ruszkik haza''

Orbán azt mondta elítéli az orosz katonai támadást. De Putyinról nem szól azóta.

2022. ápr. 4. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
A 8as miért nem megy ki harcolni az oroszok ellen Ukrajnába? Menj már, ahelyett, hogy otthonról filózol!
2022. ápr. 6. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
7%

9-es, te melyik földrészen élsz? Honnan nyaltál be ennyi hazug orosz propagandát.

Tudsz róla, mi történt Bucsában? Ez az "élőpajzs"-duma eddig is egy szimpla hazugság volt, de mostmár a félhülye is látja, mi történik (csak az egészen hülye és a fideszes nem, bár nem tudni, van-e a kettő között határvonal egyáltalán).

Mivel magyarázod, hogy a már ELFOGLALT városokban is a tömegbe lőnek, ha tüntetnek civilek ellenük és mivel magyarázod, hogy a már ELFOGLALT városokból és falvakból való kivonuláskor szétlövik a lakóházakat és száz számra lemészárolnak civileket, "búcsúzóul", mielőtt elhagynák a tlepülést?

Amikor kivonultab Bucsából, miért kellett lemészárolni sokszáz ártatlan embert? Nem voltak még bent az ukrán csapatok, nem is használhattak élőpajzsnak senkit, nem volt egy ukrán katona sem a városban. Mégis szétlőtték a civileket a ruszkik, mielőtt kivonultak! Erre milyen hazugság a magyarázat a fideszpropagandában?

2022. ápr. 6. 13:55
 13/15 drummer33 ***** válasza:
28%
Szóval ha más forrásból tájékozódom, mint a nyugati mainstream media, és arra derül fény, hogy az ukránok sok sok csunyaságot csinálnak - amit a nyugati média véletlenül elfelejt említeni - akkor azt az oroszok csinálták? Huh......
2022. ápr. 6. 14:31
 14/15 drummer33 ***** válasza:
39%

12-es, én azon a földrészen élek, ahol nem csak a fősodratú média eseményeit és híreit követik (nem nézek tv-t, nem hiteles forrás).

Tudsz róla, mi történt Bucsában? - Igen, számos videót láttam és forrást olvastam, többek között azt is, hogy a hullák emelgetik a kezüket, és a felvétel után elsétálnak a helyszínről.

ELFOGLALT városokban is a tömegbe lőnek - a média ezt nem erősítette meg, ez csak találgatás. Ha így történt, akkor a "tömeg" valószínűleg nem civil volt.

Mégis szétlőtték a civileket a ruszkik, mielőtt kivonultak! - ha egy civil kezébe fegyvert adsz, az már nem civil. Nincs megerősítve, hogy ilyen történt.

Fideszpropaganda? - ezt nem tudom, honnan veszed, én pusztán tényeket közöltem, amiknek semmi köze a politikához.

Pontozz le nyugodtan, ha nehéz elfogadni más véleményét, ami más, mint a Tiéd, az már a Te egyéni problémád, hogy Magadra is veszed.

2022. ápr. 6. 15:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Nehéz elfogadni más véleményét amikor az alapvető tényekben téved
2023. jan. 6. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!