MZP folytatni fogja?
Figyelt kérdés
Azt mondta este, jól kipiheni magát, iszik egy pohár bort és folytatja. Nagy eredmény volt ilyen köztévével szemben. Minden okés megy tovább minden2022. ápr. 4. 14:50
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
nem
27 szavazat
1/12 anonim válasza:
Szerintem neki most az élethez is alig van kedve. Nem tudom elképzelni, hogy újra induljon.
2/12 anonim válasza:
Igen, de valószínűleg egyedül.
Most kiderült kik vannak vele, és ellene is az összefogáson belül.
Erősebben fog visszatérni.
3/12 anonim válasza:
Szerintem kikényszerítik még azt is, hogy az országgyűlési mandátumáról lemondjon.
4/12 anonim válasza:
Marad polgármesteri szinten, szerintem nem nagyon fog országos ügyekkel foglalkozni. Szarban hagyta az ellenzék, ennyit az összefogásról.
5/12 anonim válasza:
2# akkor lesz egy kis bibi, ott lesz neki elsőként Gyurcsány, aztán a MH és nem beszélve a Fidesz, aki most péppé verte... biztos vagy te ebben???
6/12 anonim válasza:
#5.Gyurcsány miatt bőven vesztett szavazatot, tőle mindenképpen kellett függetlenedni.
Ha jobboldali pártot hoz létre szerintem a MH-tól sokkal nagyobb támogatottságú lesz.
Fideszt leváltani nem fogja tudni senki ameddig él és mozog Orbán, de egy masszív középpárt tényező lehet még simán.
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem foglalja el a mandátumát. Kap egy pár misi fájdalomdíjat, és megy vissza Hódmezővásárhelyre.
8/12 Andizsuzsi válasza:
"Szarban hagyta az ellenzék, ennyit az összefogásról."
Mármint milyen szarban?
10/12 anonim válasza:
8# nagy sz@rban... abban a nagy sz@rban, ami tegnap ráborult, egyrészt a Fidesz szavazók, de pl Gyurcsány és Jakab távolléte és utána tett nyilatkozataik is világosan mutatják....🤫
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!