Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet hogy az ellenzék vereség...

Lehet hogy az ellenzék vereségének oka az volt, hogy lenézte a kisembert és a vidékieket mind műveletlen agymosottaknak titulálta?

Figyelt kérdés
Igen sok van közülük műveletlen is, de ha mmegnéztek pár telexes videót fidesz szavazók véleményéről ott vannak köztük értelmes, szépen fogalmazó szavazók is. Ráadásul Budapesten is főleg a Fidesz nyert, itt ahol elvileg több az értelmiségi. Volt munkahelyem a rendőrség, ott sok magasabb pozícióban lévő diplomás is fideszes. Nem lehet, hogy félreértelmezték azt amit pl. Márky mondott a vidékiekről, hogy műveletlen agymosottak.
2022. ápr. 4. 14:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, ahogy néztem az egyes körzeteket, és ott élőket, azt kell megállapítanom hogy két erős tábora lett a Fidesznek: A romák és az idősek.

Ahol sok a "fiatal" 25-45 év közötti nem roma, ott ellenzék volt az erősebb.

Ahol romák, vagy idősek voltak többségben, ott pedig a fidesz tarolt.

Pesten sok a fiatal, munka miatt (is), így ezért lett ott erős az ellenzék.

2022. ápr. 4. 14:19
 12/25 anonim ***** válasza:
34%
Meg kellene tanulni szöveget értelmezni. Nem a Budapesten túl lakó emberek lettek kollektíve lehülyézve, hanem tényként lett közölve, hogy minél inkább megyünk a vidék felé, annál kevesebb magasan kvalifikált emberrel fogsz találkozni, mivel az orvos, ügyvéd, közgazdász vagy informatikus nem fog naponta 100 km-eket ingázni Tápiómihályhónalja-Alsóról a munkahelyére, ami Óbudán van. MZP ott hibázott, hogy sajnos az átlag magyar szavazó és közte legalább 10 év oktatási különbség van, és egyszerűen nem egy nyelvet beszélnek. A mezőzombori Átlag Gézáné nem érti, mi az, hogy Kanadában lakott, nem érti, hogy miért beszél 3 idegen nyelven, nem érti, mi az hogy közgazdász, de azt érti, hogy jönnek az afrikai kannibálok, akik elveszik az unokáktól a munkát és akik amúgy őt meg akarják erőszakolni, azt is érti, hogy a zsidók el akarják venni az ő nyugdíját és azt is érti, hogy a nyugati háttérhatalom tönkre akarja tenni az ő családját és ellopni azt a pár százezer forintot a párnacihából. Mivel van mondjuk 6 osztálya, ezért már nem tudja kiszámolni, hogy a 10 %-os nyugdíjemelés valójában még jobb is neki, mint a 13. havi nyugdíj, ő csak azt látja, hogy év végén 2x kap 90 ezret.
2022. ápr. 4. 14:20
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

#12: informatikusnak, szoftverfejlesztőnek, szerencsére nem kell ingázni. 😅

2012 -óta nem voltam bent az irodába Pesten.

2022. ápr. 4. 14:23
 14/25 anonim ***** válasza:
17%
Bármit tettek vagy nem tettek volna, ezek az emberek a fideszre voksolnak, felesleges ezen pörögni. Hogy miért, azt lehet cizellálni, de a végső konklúzió mindig az,hogy mert erre van igényük, ezt akarják elhinni,azt akarják,hogy így kommunikáljanak velük. Minden hétre jutott egy fideszhez köthető botrány,covid,háború,minden volt már itt ,és ezek az emberek semmit nem akartak,vagy nem tudtak ebből leszűrni. Rottyon van mentálisan az ország fele minimum , hiába sértődtök meg,hogy ostobának neveznek titeket.
2022. ápr. 4. 14:25
 15/25 anonim ***** válasza:
#12: 1× 80 meg 1× kapott 65 -öt. (szomszédom)
2022. ápr. 4. 14:25
 16/25 A kérdező kommentje:
Akkor kijelenthető, hogy ez a kormány nem váltható le, hacsak esetleg Orbánék nem hibáznak egy nagyot (habár ezt kétlem), vagy ha egy teljesen új ellenzék épül, ami tud a műveletlen ember nyelvén beszélni.
2022. ápr. 4. 14:30
 17/25 anonim ***** válasza:
59%
Leváltható, csak nem nevetséges bohócokkal akik full h@lyének nézik az embereket!
2022. ápr. 4. 14:35
 18/25 anonim ***** válasza:
25%

Tősgyökeres pestiként maximálisan elítélem a kommented lenéző, felsőbbrendűnek hitt hangvételét!

Hű tükre az ellenzéki felfogásnak és ezért szoptok már 12 éve és amíg nem változtattok a stíluson, mindig is ez lesz!...de ehhez kellene némi IQ is, ami láthatóan nem jön össze.

De fordítsunk a történeten!

Minden népnek van valami sajátossága, nekünk magyaroknak az, hogy "hülyék" vagyunk. Akkor az ilyen zsenik mint te keressék meg a megfelelő közegüket határainkon túl és azokat boldogítsák, ne itt sanyarogjanak emberöltőkön keresztül!

Ilyen egyszerű!

2022. ápr. 4. 14:37
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
18-as! Azért írtam, hogy tudni kellene szöveget értelmezni. Abban nem tudom mi a lenéző és felsőbbrendű, mert ténymegállapítást teszünk, hogy mezőzomborin arányaimban kevesebb, diplomás lakik, mint mondjuk Budapesten. Nem írtam egy szóval sem, hogy zseni vagyok, még csak ehhez hasonló utalást sem tettem, ezt a 12 éves "szopást" sem értem, mivel még ilyet sem írtam, hogy nekem milyen rossz. Tősgyökeres vidékiként maximálisan elítéltem azt, legyen az pesti vagy tanyavilági, aki a saját anyanyelvén nem tud egy egyszerű kommentet értelmezni.
2022. ápr. 4. 14:43
 20/25 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, majd meglátjuk hogyan kezelik a közelgő válságot.

Boltokban kezd hiány kialakulni hatósági áras dolgokból,

ugyan ezért tart még most is az üzemanyag limit a kutakon.

Hatalmas költségvetési hiány is van, a pénzosztásból...

2022. ápr. 4. 14:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!