Az,hogy lehet,hogy a népszavazás érvénytelen, de a fidesz 2/3-al nyert?
20.
Kiváló... Amikről szemérmesen hallgatsz, ezek szerint tetszik / és-vagy elhiszed, hogy
- éljen Putyin,
- nyugodtan lehet b.zizni, miközben egy b.zi fideszes írta az Alkotmányt,
- teljesen rendben van, hogy a KÖZmédiában évente 5 perc szót kap az ellenzék és az MTI nem hozzá a híreket, ha nem tetszik neki,
- az összes megyei lapot bekebelezik
- Európa legrosszabb járványkezelését sikerült megvalósítani,
- Pénztáros Lőrinc önerőből lett 100 milliárdos,
- eközben OV-nek alig van pénze,
- nem kell véleményeket ütköztetni, csak hazai pályán szerepelünk, nehogy kellemetlen kérdésekkel szembesüljünk,
- az újságírók úgynevezett kérdésekkel szoktak provokálni, ezért jobb, ha egyáltalán sehol sem tudnak kérdezni,
- "interjúk" gyanánt csak felszopó, öntömjénező baráti beszélgetések vannak a médiában,
- Borkai félrek.r, Rogán helikopterezik, persze letagadja, Szijjártó kidob 300 mrd-ot felesleges lélegeztetőkre
- az EU-s pénzek 90%-át lenyúlják, de a 1% is csak baráti helyre mehet
- közbeszerzések dettó
- az óvodás azért kér nemváltó műtétet, mert a cukros bácsi a fülébe suttog valamit,
stb, stb, stb
Ezekről miért nincs véleményed? Vagy - ami még rosszabb - miért nem tudsz róluk?
Putyin semmivel sem rosszabb mint Biden vagy többi amerikai elnök csak az ukrán háború közelebb van most hozzánk mint a közel kelet így jobban érdekel mindenkit hiszen Európa ha amerikai csinál mondva csinált ürüggyel háborút az ok hiszen ő Amerika ha Putyin akkor ejnye bejnye.
Hát igen az vicces volt bár mivel idevalósi Szájer ahol én lakok itt egy ideje mindenki tudja de az eredti válaszomban írtam hogy ez a pedofilos b*zizos részével kicsit sem értek egyet. a közmédia mindig a hatalmat szolgálja ki ez sajnos így van és így is lesz. A járvány kezelést nem látom olyan szörnyűnek de embere válogatja. Nem de inkább belföldi milliárdos mint baloldal idejében nyugatra eladott ipar és energia szektor Nem normális a Rogán féle helikopterezés ahogy baloldalt vadászni ,,ingyen' meghívó Bige László 1 milliárd forintos születésnapja se. Az EU-s pénzek a baloldal idején is jöttek de valahogy lósz*r sem épült és ellopták most is jön ellopják de legalább ez az épül az óvodás cuccról írtam hogy nem értek egyet kicsit sem. konklúzióm egy sz*r korrupt országban élünk és én így a kisebbik rosszra szavaztam nekem ez a fidesz valakinek a baloldal. Én lennék a legboldogabb ha látnám valakiben hogy ezen változtatni tud vagy elhinném neki de addig marad ez még mindig jobb számomra mint amit a baloldal ígért.
22-es:
Ameddig oroszok tízmilliói menekülnek az USA-ba és a "hanyatló" nyugatra emberhez méltó életet élni, nem pedig fordítva, addig ez a "Putyin semmivel sem rosszabb" egy egyszerű bullshit.
Vajon mi a túróért menekül minden keleti konfliktus elől mindenki Nyugatra? Beleértve az '56-os magyarokat...
22.
Ahogy 23 is írja, az hogyan van, hogy valahogy mindig Keletről/Ázsiából mennek/menekülnek nyugatra és nem fordítva?
24.
Milyen támadás ért minket idáig nyugatról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!