Most, hogy megint fideszterror köszönt Magyarországra, hogyan tudok lehetőleg azonnal lelépni innen? Mindegy hova (akár Kongó vagy Észak-Koreai is szóba jöhet)
Orbán Magyarországa a világ legkeményebb diktatúrája. Ennél rosszabb sehol sincs a világon.
Azonnal el akarok menekülni innen jajveszékelve síkítás közepette.
Hogyan tudok akár már holnapra kiköltözni Eritreába, Nicaraguába vagy akár Kamerunba, teljesen mindegy csak el innen, ennél rosszabb nem lehet.
9# az a baj hogy a kérdezőről nem nehéz elhinni hogy megtenné valszeg keveri dél koreával.
Amúgy kedves kérdező pakolj és menyj senkinek nem fogsz hiányozni
Nem vagyok fideszes.
Azóta sikeresen menedéket kaptam Ghánában. Igaz, itt nincs se víz se internet a házban. Az alapvető infrastrukturális dolgok is hiányoznak, de sokkal jobb itt, mert itt nincs orban. Nem kell sínylődnöm a fideszterror miatt. Inkább halok éhen vagy halok meg kolerában de legalább nem uralkodik felettem a zsarnok csuti
Az itt majdnem mindenkinek van. Ahogyan áram is. Csak a víz ami hiányzik és a szaniterezés.
De az emberek boldogok, hisz nincs a gonosz fidesz, hogy tönkretegyen mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!