Csalódott ellenzéki szavazóként ti gondolkodtok a külföldre költözésen?
Bevallom én erőteljesen angyalok rajta.Fiatal vagyok még.
Amit nehezemre esne hátrahagynom az a lakásom.
Én, így nemsokkal az egyetem előtt nagy dilemmában vagyok. Melegként nem kérdés, hogy hol lenne jobb életem, ám mégis visszatart valami. Talán a családom, vagy csak a megszokás, nem is tudom...
Sajnos azt kell mondanom, hogy itt, ebben az országban a közeljövőben nekem nincs jövőm, így vélhetően ki fogok költözni. Hogy milyen módon, miből, mikor és hová? Na ezek jó kérdések...
Nem vagyok sem csalódott, sem ellenzéki, és nem is gondolkodom költözésen.
De ha adatok egy tippet, legközelebb ne csak a pártjaitok összemixelésével próbálkozzatok, hanem írjátok ún. választási programot. Úgy jobban fog sikerülni. Szívesen a tanácsot, ingyen volt.
"hanem írjátok ún. választási programot"
Az ellenzéknem volt, a fidesznek pedig nem. Senkit sem érdekelnek a programok, ez van.
8-as, természetesen tudom, hogy nyugaton sem sokkal egyszerűbb az élet és ott is meg kell dolgozni a megélhetésért. Nem is a pénzért mennék ki, hanem az emberek felfogása miatt.
A mibőlt pedig anyagi értelemben értettem. Nincs annyi pénzem, hogy megengedhessek magamnak akár csak egy hónap anyagi bizonytalanságot, pláne ott, a magas lakásbérek mellett, bár remélem addigra lesz, de a „remélem”-re alapozni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!