Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is úgy gondolja, hogy...

Más is úgy gondolja, hogy ebben az újabb 2/3-ban ismét valami trükközés van?

Figyelt kérdés
Félreértés ne legyen, Fidesz győzelemre számítottam. De tudva, hogy mennyi elégedetlen csoport van, pl. pedagógusok, eü dolgozók, vagy volt eü dolgozók, akiket a Fidesz üldözött el az egészségügyből, vagy ott van a 44 ezer covid halottunk, akik mind valaki(k)nek a családtagjaik/rokonaik voltak, nagyon nagy túlzásnak érzem ezt az újabb 2/3-ot, 135 mandátullam.

2022. ápr. 4. 11:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
96%
#19, én ezt értem, de ha valóban így van, az tényleg több, mint félelmetes.
2022. ápr. 4. 12:01
 22/27 anonim ***** válasza:
71%
#20, amikor terjesztitek habzó szájjal a hazugságot, még szép, hogy megkapjátok...
2022. ápr. 4. 12:02
 23/27 anonim ***** válasza:
82%
A Fideszesek többsége írástudatlan és nem használ netet. Ennyi...
2022. ápr. 4. 12:04
 24/27 senior10 ***** válasza:
21%

Na látom már le is pontoztak, pedig az én környezetemben pont ezt tapasztaltam. Még mielőtt megkapnám: sose szavaztam a fideszre, és igen voltam szavazni és az ellenzékre ment az x, bár engem se győztek meg teljesen.

Az az igazság, hogy lehet itt szidni a fideszes "nyuggereket", meg hülyézni a választókat, de be kell látni, hogy alapvetően az ellnzékkel van baj sajnos. Zsinórban 4 2/3-os győzelem. Az ellenzéki szimpatizánsoknak meg elkéne gondolkodni, hogy ha valaki kritikát fogalmaz meg az ellenzékkel kapcsolatban, az egyáltalán nem biztos, hogy "fidesz bérenc", ahogy automatikusan rásütik az emberre.

2022. ápr. 4. 12:09
 25/27 anonim ***** válasza:
4%

Vagy csak szimplána a Fideszesek többsége nem olyan fanatikus, meg birkalelkű, hogy a csordát követve teliszemetelje az internetet. Például itt az egyetemen rengeteg szaktársam és a profok többsége is Fideszes, de nem szokták a neten politizálva osztani az észt. Ők tisztában vannak a saját politikai hovatartozásukkal, és ennyi elég is.

Ellenben az elég beszédes, hogy az ellenzék képviselői közül ennyien szükségét érzik, hogy online fórumokon, névtelenül, agyatlanul szidjanak mindent és mindenkit akinek bármi köze van a Fideszhez, vagy hogy egymás talpát nyalogassák virtuálisan...

2022. ápr. 4. 12:46
 26/27 anonim ***** válasza:
49%
Nem gondolom, tudom. Csak az nem látja, aki nem akarja látni, és rajtuk már semmi sem segít, boldogan menetelnek a vágóhídra (amivel nem is lenne bajom, ha nem rántanák magukkal az ország azon lakosait, akinek három agysejtnél több is jutott). Születésemtől egészen tegnapig megrögzött pacifista voltam, de ha most leírnám, hogy mit kívánok az agymosott-agyhalott fidesznyaloncoknak, nem csupán erről az oldalról, de az egész internetről örökre kitiltanának. Teljesen egyértelmű, hogy a személyre szabott választási törvény, a gerrymandering és a 95%-os médiatúlsúly eleve lehetetlenné teszi a tiszta választásokat, ehhez jönnek még olyan apróságok, mint például az, hogy gyakorlatilag az összes létező terület munkavállalóival módszeresen és büszkén kibasz a kormány évek óta. Ezer év szüntelen gyűlöletkeltése és szándékos népbutítása miatt tartunk itt. Tiszta lappal kellene újraindítani ezt a népet, az még talán segíthetne.
2022. ápr. 4. 13:24
 27/27 anonim ***** válasza:
31%
18# Legyünk őszinték! Itt nem lehet veletek vitatkozni. Sokszor írtam én is, mások is a helyzetről, de csak annyi volt a válasz mint MZP-nek : szerencsétlen idióta, troll vagy...
2022. ápr. 4. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!