Mi lesz most az ellenzék sorsa a választás után? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Remélem fel tudnak még állni 4 év után továbbra is összefogva.2022. ápr. 4. 08:30
1/4 anonim válasza:
Persze felállnak, és minek? Szerintem hagyják a francba inkább ezek a híres ellenzék jelöltek a vergődést, négy éve is ezt volt, megint és lesz még párszor.
De mintha mondtam volna néhányszor - le is lettem pontozva - hogy a fidesz megdönthetetlen (korrupt) hatalommal bír?
Őket már SENKI és SEMMI nem váltja le.
2/4 anonim válasza:
Összevesznek a koncon, bűnbakokat keresnek.
Jakab és Gyurcsány (Jobbik-DK paktum) értelmében ők fogják osztani a lapokat, az ellenzéki együttműködés keretében.
3/4 anonim válasza:
Minek?
Az összes ellenzéki mehet a levesbe.
Ennyi idő alatt még mindig 2/3al nyert a fidesz.
Nincs normális ellenzéki vezető. Következő 2-3 választáson is fidesz fog nyerni
4/4 anonim válasza:
teljesen felesleges. a magyaroknak a hűbérrendszer kell, szar oktatás, leszarják ha az is megdöglik a kórházban akinek nem kéne, a 40 ezer covid halott, tetszik nekik hogy szétlopják az országot, és imádják Putyint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!