Mi az oka az újabb 2/3-nak? Kérem a suttyóságokat mellőzzük.. mi az oka, hogy ennyire kiálltak a Fidesz mellett?
Szerintem a befagyasztott árak, semleges háborús politikai..
Meg hogy Orbán a nép érdekét nézi, az ukrán konfliktusban is.. nem az európai, hanem a magyarok érdekeit védi.
"Le leszek pontozva tudom, de egy olyan párt, ahol Gyurcsány van, ott teljességgel lehetetlen, hogy nyerjenek."
Ehhez képest a DK volt az összefogás legsikeresebb pártja.
Én alapvetően abban látom, hogy az átlag szavazó elfogadja tényként azt, ami a médiában szembenjön vele, esze ágában sincs utánanézni. Ez jól látszott a Fidesz narratíváján, miszerint MZP tárgyalt az ukrán elnökkel, a baloldal katonákat küldene a háborúba, ha nyer az ellenzék, nem lesz gáz és üzemanyag stb.
Mert mindenkinek megvan a tarifája ebben az orszàgban.
Van akinek a 10 ezer ft, van akiknek a csok meg tàrsai.
Nekem is van vérfideszes ismerősöm aki megmondta, hogy ő nem hülye, tisztaban van vele, hogy a fidesz szétlopja az orszàgot, de ebből csöpögtet vissza a népnek szóval jó az úgy. Minden màs meg le van...
Többször leírtam már, de leírom: Évek óta úgy vagyok, hogy rühellem a Fideszt. DE: Pár hónap bebizonyította, hogy MZP egyszerűen vállalhatatlan. Egy arrogáns, inkompetens p...cs, az égiek óvjanak egy ilyen miniszterelnöktől.
Ezért osztottam-szoroztam, (kispártra nem akartam szavazni), és a Fideszhez tettem az x-et.
Ami viszont tény, hogy az ismeretségi körömben sokan voltak így, hogy MZP tette fel az i-re a pontot náluk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!