Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka az újabb 2/3-nak?...

Mi az oka az újabb 2/3-nak? Kérem a suttyóságokat mellőzzük.. mi az oka, hogy ennyire kiálltak a Fidesz mellett?

Figyelt kérdés

Szerintem a befagyasztott árak, semleges háborús politikai..

Meg hogy Orbán a nép érdekét nézi, az ukrán konfliktusban is.. nem az európai, hanem a magyarok érdekeit védi.

2022. ápr. 4. 08:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nekem az egyetlen probléma az ellenzékkel: túlságosan liberális a LMBTQ kérdéssel szemben.
2022. ápr. 4. 08:27
 12/17 Andizsuzsi ***** válasza:
27%

"Le leszek pontozva tudom, de egy olyan párt, ahol Gyurcsány van, ott teljességgel lehetetlen, hogy nyerjenek."

Ehhez képest a DK volt az összefogás legsikeresebb pártja.

Én alapvetően abban látom, hogy az átlag szavazó elfogadja tényként azt, ami a médiában szembenjön vele, esze ágában sincs utánanézni. Ez jól látszott a Fidesz narratíváján, miszerint MZP tárgyalt az ukrán elnökkel, a baloldal katonákat küldene a háborúba, ha nyer az ellenzék, nem lesz gáz és üzemanyag stb.

2022. ápr. 4. 08:32
 13/17 anonim ***** válasza:
71%
A Fidesz-KDNP azért nyert, mert Orbán Viktor karizmatikus, minden mondana egyszerű és semleges stílussal mondja el és ha kell felolvassa(alany, állítmány),szimpatikus történeteket talál ki, amiben hihetnek a szavazók(az hogy igaz vagy nem az most mindegy), az ellenzéki összefogás zűrös háttértörténete. És természetesen az, hogy széles a tömegkommunikációjuk, amiből persze másokat(ellenzék és a többi párt) kizárnak. És az ellenzéknek nem csak kampányszezonban vagy 4 évente kellene vidékre járni és foglalkozni velük(megismertetés velük, hogy nem mumusok, és levinni hozzájuk a híreket objektíven).
2022. ápr. 4. 09:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha vmit sokat szajkóznak az embernek akkor azt egy idő után elhiszi. Na itt is ez van plusz az osztogatások.
2022. ápr. 4. 09:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert mindenkinek megvan a tarifája ebben az orszàgban.

Van akinek a 10 ezer ft, van akiknek a csok meg tàrsai.

Nekem is van vérfideszes ismerősöm aki megmondta, hogy ő nem hülye, tisztaban van vele, hogy a fidesz szétlopja az orszàgot, de ebből csöpögtet vissza a népnek szóval jó az úgy. Minden màs meg le van...

2022. ápr. 4. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Félnek a háborútól, azt hiszik Orbán majd megvédi őket, mert jóban van Putyinnal.
2022. ápr. 4. 09:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Többször leírtam már, de leírom: Évek óta úgy vagyok, hogy rühellem a Fideszt. DE: Pár hónap bebizonyította, hogy MZP egyszerűen vállalhatatlan. Egy arrogáns, inkompetens p...cs, az égiek óvjanak egy ilyen miniszterelnöktől.

Ezért osztottam-szoroztam, (kispártra nem akartam szavazni), és a Fideszhez tettem az x-et.

Ami viszont tény, hogy az ismeretségi körömben sokan voltak így, hogy MZP tette fel az i-re a pontot náluk is.

2022. ápr. 4. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!