Na hol vannak azok akik szerint a Mi Hazánk 1%-os párt illetve az Összefogás brutálisan veri a Fideszt ?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 07:30
2/17 anonim válasza:
Épp krumplit es disznóhúst esznek.
3/17 anonim válasza:
Bár én megmondtam újabb a 2/3 lesz.
4/17 A kérdező kommentje:
Szépen leszerepeltetek : D lassan majd a Mi Hazánk is elveri egyedül a 6 párti moslékotokat és aztán megse szólalhatnak
2022. ápr. 4. 07:42
6/17 anonim válasza:
eleg szomoru hogy a magyar nep beszavaz egy ilyen naci sopredek kamupartot. attol hogy valami sokan szeretnek, nem egyenlo azzal hogy jo is. bar neked hiaba magyarazom, fideszessel nemlehet ertelmes vitat folytatni
7/17 A kérdező kommentje:
Jaa csak külön-külön bármelyik moslék pártnál erősebb XD
2022. ápr. 4. 07:48
8/17 anonim válasza:
6@ MZP "Mi külön külön is képviseljük a fasisztákat"
Akkor? Ők külön jutottak be😂
9/17 anonim válasza:
Nem vagyok Mi Hazánkos, de számítottam rá.
Az ellenzék tiszteletlen volt azokkal, akik a Mi Hazánkra szavaztak, ez volt a fő ok.
Meg kéne tanulni, hogy más véleménye is számít, és értékes, attól, hogy az esetleg különbözik a miénktől.
10/17 anonim válasza:
Valójában azért jutottak be mert egyfelől az emberek egyszerűek mint a faék, másfelől a fidesz a fáradságot sem vette, hogy lejárassa őket, miközben az Összefogást és MZP-t az előválasztás óta gyalázták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!