Vidékiek, nem gondoljátok hogy azért nincs nálatok szinte semmi turizmus (leszámítva a Balatont), mert tudják a külföldiek, hogy xenofóbok vagytok?
"De nem a külföldi turisták. Mi, Budapestiek megsajnálunk titeket és odamegyünk, hogy azt higgyétek van egy valamirevaló városotok."
Ugye vágod, hogy most ⅔-dal megkezdődik annak az undorító, kultúrálatlan városnak a kivéreztetése? ;)
Hu, örülök, hogy OV-re szavaztam. Most megkapja a "bűnös város" azt, ami igazán jár neki: egy büdös nagy pofont.
Az már eddig is ment. De mi nem fogjuk megadni magunkat az agresszornak.
Xdddd
Majd máshova épülnek a dolgok, nem baj az :)
Debrecen is volt már főváros, én a fideszes Győrt is el tudnám képzelni annak. 😌
Budapest meg megmarad ilyen komcsi, meddő pöcegödörnek.
7 vagyok. Benézted. Ukrán,román,német,lengyel, orosz mindenki megfordul nálunk. Sot, a nemetek altalaban utoszezonban jonnek. Nem kell ide a jóféle pesti, pedig jottok ti is sajnos. :D
Najo csak vicceltem. Európa legnagyobb fürdőkomplexuma vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!