Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyhogy az MHM jutott be az...

Hogyhogy az MHM jutott be az MKKP helyett?

Figyelt kérdés
A kutyák felől több hasznos intézkedésről hallottam az elmúlt 4 év során, mint a Mi Hazánk Mozgalom részéről, akkor miért nem fordítva kerültek be?
2022. ápr. 4. 01:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
A kutyák egy viccpárt, ami magát sem veszi komolyan, hogy vehetné őket komolyan bárki. Ami a Mi Hazánkat illeti, ügyesen politizálnak, fontos ügyeket beszélnek át, 100 oldalas programot írtak, ami nem arról szól, hogy ingyen sör és örök élet.
2022. ápr. 4. 01:24
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
Az egyik mégiscsak egy viccpárt. Amúgy szerintem a Facebook tiltás segített nekik, mártírrá váltak.
2022. ápr. 4. 01:24
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Amikor kellett volna, egyedül a mi hazánk szólalt fel a lezárások ellen. Azóta már nyilván késő, a lezárások árát a következő pár évben fogjuk megfizetni egy brutális gazdasági válsággal.
2022. ápr. 4. 01:25
 4/11 anonim ***** válasza:
82%

A Mi Hazánk az a 2018 előtti Jobbik irányvonalát viszi tovább, akik rendszeresen millió körüli szavazatokat kaptak választásokon.

Most mi ebben a meglepetés, hogy sikerült 300 ezer szavazatot kapjanak?

2022. ápr. 4. 01:29
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Nekem az a fura, hogy csak ennyit kaptak, mert a Jobbikban semmi nincs ami megvolt 2014-ben, amikor 1 millió szavazatot kaptak, így nekem logikusabb lenne hogy a Mi Hazánk legalább a szavazóiknak a 50-60%-át tudja a 30% helyett.
2022. ápr. 4. 01:30
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
5: Ebből is látszik, hogy nem az elvek számítanak, hanem a tábor sajnos már jobboldalon is.
2022. ápr. 4. 01:33
 7/11 Dzsoki ***** válasza:
32%
Több okból. Egyrészt korrupciómentesnek,másrészt oltásellenesnek állították be magukat.Így tettek szert a bejutási küszöb átlépésére. Sok Kutyapárti,azért lett az,mert MZP miatt kezdett a választás után érdeklődni.Amikor már minden réteget megsértett MZP,akkor lettek Kutya szimpatizánsok. Maradtak is volna,de azt olvasták,hogy nélkülük is 47-47 az arány,mégis inkább az Összefogásra szavaztak. Mint az látható,mérsékelt sikerrel.
2022. ápr. 4. 01:36
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Azért a Kutyapárt 4 mandátumot vicceskedett össze - a Fidesznek. Bizony ezen múlik a kétharmad :(

A Mi Hazánknak volt rendes programja, tartalom mögötte, megragadtak olyan dolgokat, amiket más párt nem tudott/akart, emellett ők is igen nehezített pályán mozogtak, ha jól rémlik még a székházukból is ki akarták őket lakoltatni Pesten. Jóval több melót raktak bele, megérdemelték. Százszor inkább ők, mint a vicceskedő-jópofa kártékony Kutyapárt, pedig ballib vagyok, vagy mi...

2022. ápr. 4. 01:51
 9/11 Dzsoki ***** válasza:
Valamennyire igen 8-as! Csakhogy,ha nem azt hallják,hogy 47-47,akkor nem szavaztak volna (részben) az Összefogásra. Így a Kutyáknak is lett volna 5 százalékuk,vagyis nem lett volna 2/3-ad. A Mi Hazánk,valahol 5 és 8 százalékon mozgott,ha reálisak vagyunk,így nem meglepő,hogy simán átugrották az 5 százalékos küszöböt. Holott csak 3 százalékot jósoltak nekik. Ilyen logika mentén vártam a Kutyák minimum,5 százalékos eredményét is.
2022. ápr. 4. 02:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert ez a Megélhetési Kutyák Komolytalan pártja.
2022. ápr. 4. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!