Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hogy a vereség...

Mit szóltok hogy a vereség után Jakabpetike még hátbaszúrta MZP-t?

Figyelt kérdés
Felfordul a gyomrom utólag jó belátni, hogyha odakerültek volna ezek mit leműveltek volna egymással. Részemről soha többet ez az ellenzék.

2022. ápr. 4. 00:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17%

20

Ne csodálkozzunk, hogy a fidesz nyert, ha az ellenzéki szavazók között is rengeteg az erkölcstelen, akiknek az előválasztáson belefért, amit Márki művelt és még a szavazatukkal meg is erősítettek. Illetve el tudom képzelni, hogy akkor meglátva a törést, sok fideszes is szavazott Márkira, mert gondolták, hogy ez belső feszültséget fog elindítani. Nekem attól fordult fel a gyomrom. Akkor lett beütve az első szög az összefogás koporsójára. Jakab már akkor jogosan kinyilvánította, hogy neki ez nem tetszik. Ha akkor azt mondja, hogy ő nem megy bele a támogatásába, vagy Dobrev is jogosan! kilépett volna azok után, hogy őt ellenségként kezelték, akkor sok szavazó azt mondta volna, hogy nem fogadják el a demokratikus többségi szavazatot. Ezért nem léphettek. Utána meg Márki önfejűen, teljesen önálló utat kezdett járni, majd a saját embereit is be akarta nyomni, szóval tipikusan azzá vált, akit befogadtak, hálából pedig szétbomlasztotta az egészet.

2022. ápr. 4. 12:03
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Undorító ahogy azonnal belerug a földön fekvőbe.

Gátlástalanságuk, képmutatásuk hányingerkeltő. J. Péternek kellene azonnal Lemondani. GyF nek meg eltűnni örökre.

2022. ápr. 4. 12:10
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

22

Ja, rúgás helyett inkább még meg is kellett volna simizni és köszönni, hogy bomlasztotta az összefogást.

2022. ápr. 4. 12:21
 24/30 anonim válasza:
100%
Én az Összefogásra szavaztam, és borzasztóan kiábrándít az azonnali bűnbakkeresésük, az azonnali szétbomlás. Nagyon kiábrándító, és a legrosszabb, hogy kiábrándító az újabb Fidesz 2/3, és kiábrándító az Összefogás társasága is. Tényleg marad az MKKP, vagy nem tudom...
2022. ápr. 4. 13:36
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

24

MKKP? Az meg az összefogást hibáztatta, hogy nem jutottak be. Az eszükbe sem jutott, hogy esélyük az nem volt és nem is tettek érte az elmúlt 4 évben, hogy legyen.

2022. ápr. 4. 14:15
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
Engem már nem érdekel, soha többé nem megyek szavazni, majd a nyugdíjasok eldöntik.
2022. ápr. 4. 16:51
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Jakab Petinek akkor kellett volna elgondolkoznia,amikor 4.helyre került a listán. Azért haragszik szerintem MZP re mert megelőzte őt az előválasztáson,mint polgármester a Jobbik elnökét. Ez azért elég nagy pofon
2022. ápr. 4. 23:11
 28/30 anonim válasza:
0%
MZP már az elején nagy arccal kezdett, csak ő tudott változást hozni, új pártot alapít stb. Hagynia kellett volna az összefogást dolgozni és igen, kimagaslani nem arcoskodni. Teljesen jogos hogy elítélik a társak ez olyan volt mint anno az utcán, büntető mert az enyém a labda. Vagyis az összefogás nem lett volna összefogás.
2022. ápr. 5. 10:51
 29/30 anonim ***** válasza:
17%

#28 De hát ő egy messiás, akinek elhivatottsága van és nem agya.

nem ő képviseli a "népet" ő oda lett teremtve, hogy a többiek kövessék.

Megírták róla a többiek, akik jól tudták, hogy ő az igazi messiás, hiszen követtek már párat. :)

2022. ápr. 5. 10:55
 30/30 anonim ***** válasza:
23%

Kérdező

Akkor nem fordult fel a gyomrod, amikor MZP osztogatni kezdte a még nem is létező tisztségeket, miután az előválasztáson nyert?

2022. ápr. 5. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!