Ellenzékiek! Gondolkoztok az ország elhagyásán az eredményeket látva?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 00:20
11/17 Deff válasza:
Hát majd meglátjuk milyen lesz recesszió idején ez a profi kormányzás.
12/17 anonim válasza:
sok idiotanak megneznem majd a hutojet, mikor majusba offos lesz az arstop, es tankolhat 800-ert, es vehet csirkefarhatat 2000-ert.. 😀 en nem fogok ehezni, de ti igen😀
13/17 anonim válasza:
Az baj, h nem mennek ezek sehova. Mert egyrészt pénzük nincs rá, másrészt nyelvtudásuk nincs és normális végzettségük se.
14/17 anonim válasza:
Igen gondolkodom, hiszen mi ennek az országnak nincs jövője, és sajnos full bejelentett munkahelyem van, és nagyon rossz hely ez vannak a havi fél millió Ft nak amit a munkabéremből a fekete lyukba fizetek + a 27% áfa, és az egyéb adók, hogy ha vásárlok.
Jó lenne ezt a sok pénzt valami értelmesbe befektetni, de a munkahelyemen nem tudom azt mondani hogy feketézzünk, mert nagy multi, amit állandóan ellenőriznek a piócák (NAV).
15/17 anonim válasza:
Nem rögtön, de igen. Kezd egy kabaréhoz hasonlítani az, ahol a valóságnak kellene lennie.
16/17 anonim válasza:
Nem fogok elmenni.
Csak az a baj, hogy nyugaton is árrobbanás lesz, nem csak itt.
17/17 anonim válasza:
Elhagytam, és boldogultam,mindenem megvolt,az jön ágy,az otthonom (Szerencs) a szeretteink hiánya hozott haza.
Azóta még a szazfirintosokat számolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!