Anyám, aki Fideszes, de elvileg nem csak a propagandából tájékozódik, hogyan gondolhatja komolyan ezeket?
Mielőtt jönne az egyértelmű kérdés, azért nem tőle kérdezem meg, mert ha politikáról kezdünk el beszélni, nagyon hamar nagyon összeveszünk.
Anyám egyik kedvenc TV csatornája a Pesti TV... De elvileg nem csak ezt nézi. Van facebookja, rendelkezésére áll az internet, youtube-ozni is szokott, Fókuszcsoport Ádámot is követi és szereti. Bár azt nem tudom, hogy a politikai tartalmű videóit mennyire nézi meg. Mindenesetre ő egy tájékozott embernek tartja magát.
És mégis olyanokkal jön, hogy azért ilyen gáz a gazdaságunk, mert a Gyurcsány után nem elég ehhez 12 év, hogy helyrehozzuk, amit ő elk*rt. Szerinte a stadionokra azért van igenis szükség, mert visszajön belőle a pénz, a turizmus miatt. Lölö sem egy haver, hanem a gázszerelői vállalkozása ennyire befutott, és csupán abból lett az ország leggazdagabb embere, teljesen legálisan. Egyszer az M0-áson vezettem, amikor elment mellettem egy Lexus LFA, amit ptthon elmeséltem anyámnak, és feltett5em a költői kérdést, hogy "Magyarországon Orbán Viktoron kívül kinek van még ennyi pénze?" Mire jött a válasz, hogy Orbánnak sincs ennyi pénze. 😂😂😂
Ő ezeket full komolyan gondolja, és alapvetően én is egy intelligens, tájékozott embernek tartom anyámat, de ez kikészít. Ezeket az állíásokat hogyan gondolhatja bárki is komolyan?
"De elvileg nem csak ezt nézi. Van facebookja, rendelkezésére áll az internet, youtube-ozni is szokott"
Ha nem keres kifejezetten más oldali politikai tartalmakat, akkor semmit sem jelent, hogy facebookja, netje van, mert attól, hogy főzővideókat néz pl. nem lesz politikailag tájékozottabb.
ATV szavazás legyen duplája a benzin ára (960.-)
ezt az ATV nézői 70%-a akarja, ez mi?
Nagyid megkapta a 13 havit prémiumot?
Feleségem dettó, többször válni akart ez miatt, fidesz ügyein néha kiakad, de legtöbbször homokba dugja. Családi adókedvezmény, ez a lényeg, ha ezt elvenné vityánk, elpártolna tőle ő is(talán)
kívánság rádióban kérj egy számot anyunak!
Kasza Tibitől a KÖLTÖZZ EL! címűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!