Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy a Mi...

Hogy lehet az, hogy a Mi Hazánk bejuthat, az MKKP meg nem?

Figyelt kérdés
Olvastam mindkettő programját. Az MKKP nyilván viccpárt, de vannak érteles dolgaik, a Mi Hazánk viszont iszonyatos baromságokat ír (pl. sorkatonaság, EU kilépés, cigány szegregáció). Nyiltan fasiszták.
2022. ápr. 3. 21:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%

Nem olvastad haver, mert ezek közül amit írsz egyik sincs benne a Mi Hazánk programjában.

Szerintem meg az MKKP azért nem fog bejutni, mert a nagyon okos ellenzékiek elhitték, hogy minden nem az Összefogásra leadott szavazat a Fideszt erősíti.

2022. ápr. 3. 21:51
 12/26 anonim ***** válasza:
68%
#11 Így van.Mindenben igazad van.
2022. ápr. 3. 21:52
 13/26 anonim ***** válasza:
28%
11, Én a kutyákra szavaztam listán. ^^
2022. ápr. 3. 21:55
 14/26 anonim ***** válasza:
97%

Gondolom a baloldali propagandából szedték össze ezt a sok baromságot, azt elfelejtetted,hogy MHM a Fidesz szatelit pártja, ugyanis ezt is sokat hangoztatják.

Nekik van igazán programjuk, fellendítenék a hazai gazdaságot, a cigányokkal sincs bajuk, csak a bűnözőkkel, akikkel amúgy sok rendes cigánynak is baja van.

Képzeld el milyen lenne ha a kormány saját hazai termelésbe fektetne, ahol a gazdaság fellendítése a cél és nem a profit maximalizálása? Ezt egyetlen parttól sem hallotam a Mihazánkon kívül, az ellenzék is csak az EUs pénzek jobb elosztásával kampányol, de azt nem mondja,hogy ezek nagyrésze kölcsön.

2022. ápr. 3. 22:05
 15/26 A kérdező kommentje:

"Nem olvastad haver, mert ezek közül amit írsz egyik sincs benne a Mi Hazánk programjában"

Hazudsz! Konkrétan benne van mind. A cigány szegregációt konkrétan így is írják, az EU kilépésről úgy írnak, hogy "vagy megváltoztatjuk az EU-t vagy kilépünk" a sorkatonaságról megy "2 hónapos alapkiképzés"-ként írnak "a nyári szünetben" - azaz épp elvégzi szerencsétlen az egyetemet és ott lenne a nyár, hogy munkát keressen, de nem, menjen el fogkefével budit sikálni...

2022. ápr. 3. 22:06
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
15-ös nincs benne. Elovastam a virradat programjukat.
2022. ápr. 4. 23:17
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Pedig tényleg benne vannak.

[link]

cigány szegregáció: 68-69. oldal

EU-t megváltoztatjuk,vagy kilépünk: 54. oldal

Kötelező katonai alapkiképzés: 80-81. oldal

Sőt, még szibériai bérrabtartás is van benne: 37. oldal

2022. ápr. 4. 23:28
 18/26 A kérdező kommentje:

#17 Köszönöm! Ez a baj, hogy így szavaznak rájuk, hogy "olvasták" a programot és konkrétan letagadják, ami pedig tényleg benne van. Az emberek 90%-a nem tud felelősen szavazni, hanem érzelmi alapon dönt.

Én olvastam az ellenzék, a Mi Hazánk és az MKKP programját is. A Fideszét azért nem, mert nincs nekik. Az ellenzékiben és a Mi Hazánkban is voltak olyan pontok, ami miatt azt mondtam, hogy nem, ez nem vállalható. Ezért szavaztam egyéniben a Fideszre, listán meg a kutyákra. De sajnos nagyon kisebbségben vagyok ezzel, szerintem 10-ből 9 ember egyetlen programot se olvasott.

2022. ápr. 5. 09:00
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Kötelező katonai alapkiképzéssel semmi baj nincs. Ha már hadkötelesek vagyunk 18 és 60 év közöt, ha esetleg háború van nem a halálba küldenek minket, hanem lesz tapasztalatunk úgymond.
2022. ápr. 5. 23:28
 20/26 A kérdező kommentje:

#19: A 2 hónapos alapkiképzés után semmivel nem lesz jobb esélyed túlélni egy háborút, mint anélkül, pláne ha a kiképzés és a háború között eltelik 20 év.

Ellenben az a 2 hónap tökéletesen alkalmas rá, hogy egy fiatal éppen induló karrierjét visszavesse. A diplomaszerzés utáni nyár arra való, hogy az ember megtalálja az első munkahelyét, nem arra, hogy büdösszájú őrmesterek ugráltssák.

És igen, a nagypofájú barmokra ráfér a kiképzés, hogy megtanulják a helyüket, de azok menjenek önkéntesnek.

Mikor én kikerültem az egyetemről, alig volt önbizalmam. A legkevésbé arra volt szükségem, hogy fogkefével sikáljam a budit miközben azt ordítozzák, hogy "maga egy senki!" A hozzám hasonló emberek karrierjét egy ilyen 2 hónap is tönkre tudja tenni. Ergo BAROMSÁG.

2022. ápr. 6. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!