Akkor úgy néz ki Fidesz győzelem lesz egyszerű többséggel?
#10 a fideszesek ostobák, és nem is jobboldaliak, hanem balosok.
Én is szeretnék Scarlett Johansson lenni, de attól hogy azt mondom hogy én az vagyok attól még nem leszek az... ugyan ez igaz a magukat jobboldalinak mondogató, balosan viselkedő fideszesekre.
#14 ez nem arrogáns stílus. Egyszerűen a tények kimondása, el nem hallgatása. Akiket megfognak a fidesz szólamai, azok az alapvető logikai képességek hiányában vannak, nem csak tájékozatlanok, hanem hiányzik belőlük az a vágy is hogy tájékozódjanak. Az összefüggések átlátása így nem sikerül nekik, még a legegyszerűbb összefüggéseké sem.
Sajnos a magyar egy olyan nép, ami szereti magáról azt hinni hogy okos és jó, de az elmúlt száz év történelme és azt mutatja, hogy nem így van. Persze ilyenkor szoktak hivatkozni a nobel díjasokra, magyar származású tudósokra, stb, akik nagyon túlnyomó része pedig nem Magyarországon érte el azt amit elért, nem véletlenül...
Ez a magyar néplélek. Persze a populizmus, így a fidesz lényege is az, hogy azt mondják a nem túl okos rétegeknek, amit azok hallani akarnak. Ez népszerű, de nem visz előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!