Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akkor úgy néz ki Fidesz...

Akkor úgy néz ki Fidesz győzelem lesz egyszerű többséggel?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 19:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%

#10 a fideszesek ostobák, és nem is jobboldaliak, hanem balosok.

Én is szeretnék Scarlett Johansson lenni, de attól hogy azt mondom hogy én az vagyok attól még nem leszek az... ugyan ez igaz a magukat jobboldalinak mondogató, balosan viselkedő fideszesekre.

2022. ápr. 3. 19:58
 12/37 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 12-es.. Nagyon sok,ismétlem nagyon sok bizonytalant tudtunk az elmúlt pár hétben megnyerni.. Pont az ilyen agresszív stílus miatt.. De nem baj.. Vágjátok magatok alatt a fát.. Ha ti élvezitek.. Szerencsére az én baloldali barátaim normálisak,s lehet velük ésszel vitatkozni.. Nem néznek le valakit csak azért mert Fidesz szavazó...Ahogy én sem nézem le az egyszeri DK vagy Jobbik szavazót,pedig szimpla statisztika alapján pont ez a réteg az amelyik egyetemet max. fényképen látott.. S ők a legarrogánsabbak..Mindig nevetek amikor egy aluliskolázott,gazdasághoz nem értő ember akar pl. engem gazdasági kérdésben kioktatni..:)
2022. ápr. 3. 20:13
 13/37 anonim ***** válasza:
0%
Fideszes vagyok,Büszke vagyok rá,és ma megint elkenjünk az agresszív baloldal száját:)
2022. ápr. 3. 20:14
 14/37 Dzsonszi ***** válasza:
31%
#12 Nem kéne észrevenni lassan, hogy ez az arrogáns stílus löki az embereket a Fideszhez, amit ti, és a politikusaitok toltok 12 éve?
2022. ápr. 3. 20:23
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
15! Nem veszik észre.. Este is megy majd a krumplizás,meg a beugatás.. Aztán csodálkoznak hogy még 8-12 évig hatalom közelébe nem kerülnek.
2022. ápr. 3. 20:26
 16/37 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nem értem miért élveznek a lepontozásra..:) Semmi nem múlik rajta.:)
2022. ápr. 3. 20:26
 17/37 anonim ***** válasza:
48%

#14 ez nem arrogáns stílus. Egyszerűen a tények kimondása, el nem hallgatása. Akiket megfognak a fidesz szólamai, azok az alapvető logikai képességek hiányában vannak, nem csak tájékozatlanok, hanem hiányzik belőlük az a vágy is hogy tájékozódjanak. Az összefüggések átlátása így nem sikerül nekik, még a legegyszerűbb összefüggéseké sem.

Sajnos a magyar egy olyan nép, ami szereti magáról azt hinni hogy okos és jó, de az elmúlt száz év történelme és azt mutatja, hogy nem így van. Persze ilyenkor szoktak hivatkozni a nobel díjasokra, magyar származású tudósokra, stb, akik nagyon túlnyomó része pedig nem Magyarországon érte el azt amit elért, nem véletlenül...

[link]

[link]

Ez a magyar néplélek. Persze a populizmus, így a fidesz lényege is az, hogy azt mondják a nem túl okos rétegeknek, amit azok hallani akarnak. Ez népszerű, de nem visz előre.

2022. ápr. 3. 20:44
 18/37 Dzsonszi ***** válasza:
17%
#17 És az ilyen megnyilvánulásaid után ti sírtok a leghangosabban, ha hazaárulónak neveznek titeket?
2022. ápr. 3. 20:47
 19/37 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó 2 diplomás értelmiségi vagyok( mérnök,közgazdász). Középvezető vagyok egy multinál. És FIDESZ szavazó.. Hidd el én nem a FB-ról olvasok gazdasági híreket.. HA már ennyire személyeskedsz,te hol diplomáztál,hogy tanultabbnak tartod magad a 3 millió Fidesz szavazónál? Akik között orvosok,tanárok is vannak..
 20/37 anonim ***** válasza:
48%
#16 azért mert a kamuzást nem szeretik, "elvtárs" ;)
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!