A szavazókörökben dolgozók ott vannak 6-tól 19:00-ig, vagy váltják őket?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 18:40
1/5 anonim válasza:
Kábé 5-re érkeznek, mert ugye nyitni kell, és 19-kor nincs vége, mert ugye ők számolnak. Éjfélig simán ott vannak sokszor, van aki még tovább.
2/5 anonim válasza:
Van ismerősöm önkéntes számlálólént, neki negyed 6-ra kellett bent lennie reggel, és úgy számol, hogy akár éjjel 1-2-ig is bent kell maradnia, ha úgy van.
3/5 anonim válasza:
Nem váltják őket. Végig ott vannak. Elég fárasztó.
4/5 anonim válasza:
Végig ugyanazok vannak ott, kolléganőm azt mondta, általában hajnali kettőkor végeznek, de idén valószínűleg tovább lesznek a plusz egy szavazólap miatt.
Holnapra viszont jár nekik plusz egy nap szabi :)
5/5 anonim válasza:
Nem váltják őket. Én akartam menni szavazat számlálónak, amikor megkaptam a leírást, benne volt, hogy kb 16-18 órát vesz igénybe 5:15-től egészen éjszakáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!