Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Munkáspártot miért nem...

A Munkáspártot miért nem találtam meg a szavazólapon?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem tudsz olvasni.
2022. ápr. 3. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
mert munkások nem politizálnak, dolgoznak.
2022. ápr. 3. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Nyugi kérdező, majd "más úton" megnyerjük! 💪🔨👊
2022. ápr. 3. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Mert a gyíkemberek, a legfelsőbb világhatalom megbízásából olyan chipet ültettek beléd a kötelező védőoltásokkal, ami által blokkolni tudják az agyad azt a részét, amelyik a szabad véleménynyilvánításért felelős. Így ne is magadba keresd a hibát, esetleg fel se merüljön senkiben, hogy egy troll vagy.
2022. ápr. 3. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Az országos listán nem volt rajta
2022. ápr. 3. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Az ISZOMM-al közösen állítottak jelölteket.

Országos listán azért nem találhattad, mert a listaállításhoz nem tudtak kellő számú egyéni jelöltet indítani.

Egyéni szavazólapon pedig azért nem találtál ISZOMM, Munkáspárt jelöltet, mert a lakóhelycímed annak az 57 választókerületnek egyikében van, ahol nincs jelöltjük.

2022. ápr. 3. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem tudtak elég egyéni jelöltet állítani. Így nem lett listájuk. Ahol én lakom, ott éppen volt, de ettől még valószínűleg alig fognak rá szavazni.

Én sem rá voksoltam.

2022. ápr. 3. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!