Fideszesek, ugye ti is így szavaztatok? Csak így győzhetjük le az ujránbarát gyorcsányista rezsimet!
Figyelt kérdés
Nem csak a Fideszre kell szavazni, hanem a szavazólapon még a Mi Hazánk Mozgalmat is be kell jelölni! Így töb esély van rá, hogy még több jobboldali képviselő kerül a parlamentbe, és valószínűbb, hogy ismét mi győzünk! Előre, magyarország! Ne legyetek ostobák, így megduplázhatjuk az esélyeinket!2022. ápr. 3. 15:52
1/12 anonim válasza:
Így van!!! Szavazzatok mindkettőre! Csak az a biztos 😉☺️
2/12 anonim válasza:
Érdekes elgondolás, én is így teszek.
4/12 anonim válasza:
Jó ötlet, még jó, hogy csak most indulok szavazni! Hajrá kormány! Victori!
5/12 anonim válasza:
nacerü el gondolás köszi a tipet
6/12 anonim válasza:
Köszönöm a tippet, meglesz! HAjrá jobboldsll!
7/12 anonim válasza:
én mán szavaztam de visza megyek oszt bejelölöm a hazánkat is!
9/12 anonim válasza:
Dehogy is..Hát a Marika szomszédom mondta hogy ő mindkettőt választotta. Ez most nagyon terjed itt a házban.
Így kell tennünk!!!!! Győzzük le a kommunistákat!!!!
10/12 anonim válasza:
Egyet? Én hatot ixeltem be. Kapott a Fidesz, mert olyan rendesek, kapott az Összefogás, mert én olyan rendes vagyok. Kapott a kutya meg a MH is, mert kedvelem a kamupártokat, olyannyira, hogy még én is rajzoltam hármat a szavazólapra, és azokból kettőt be is ixeltem. Én a Naaagy Összefogás Pártjában bízom, mert amit minden párt akar, az a jó!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!