A Mihazánk-ra szavaztam volna szívem szerint, de ők még sajnos esélytelenek. Pedig Toroczkait sokkal alkalmasabbnak látnám mint MZP-t.
Egyelőre annak is örülnék, ha viktátorunknak mennie kéne, és nem lopná szét ami még megmaradt az országból.
2022. ápr. 3. 13:02
12/25 anonim válasza:
"Az ördögre is szavaznék ha ő lenne az esélyes ellenük."
Ez már azért egy szint...
2022. ápr. 3. 13:02
13/25 anonim válasza:
12# sajnos ilyenek levegőt is vesznek.
De amúgy hogy a kérdésre is válaszoljak.
Hajrá Gyurcsány és baloldal, hajrá szemkilovetes, hajra ország csőd, hajrá nyugat csicskasai, hajrá migráció, hajrá háború ^^
2022. ápr. 3. 13:06
14/25 anonim válasza:
12 ez tökéletesen összefoglalja a helyzetet. Ez amit fóbiának nevezünk
2022. ápr. 3. 13:07
15/25 anonim válasza:
Mert már nagyon unom a Fidesz című sorozatot. Az új sorozat viszont elszámoltatást, igazságos választási rendszert stb. ígér, így az előzetes tetszik, ha műsorba kerül, akkor meg kíváncsian fogom nézni a részeket.
2022. ápr. 3. 13:10
16/25 anonim válasza:
Mert hisznek a mesékben, elszámoltatás és európai minimálbér, már csak azt kell kitalálni, hogy miből? Abból amit Orbán lop nem lessz EUs szintű minimálbér
2022. ápr. 3. 13:13
17/25 anonim válasza:
Mert egy kicsit unalmas már a Fidesz. 12 év bőven elég volt, még sok is volt, ki kell próbálni mást is.
2022. ápr. 3. 13:16
18/25 anonim válasza:
11, én is Rájuk szavaztam vna, de hasonló okok miatt inkább a Fidesz, nem kell maki zaj, nem szeretnék ,,Jeszenszky elnök" bábja lenni...
2022. ápr. 3. 13:16
19/25 anonim válasza:
Tehát Jeszenszky Zsolt az ukrán elnök, amerikai kém? Hogy engedhette be a Fidesz a sorai közé? Fidesz=CIA?😱😱😱😱😱🤣🤣🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!