Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Holnap legyőzitek...

GreatLear kérdése:

Ellenzékiek! Holnap legyőzitek a Fideszt, vagy sem?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 2. 21:50
A kérdező szavazást indított:
Szerintem a Fidesz megnyeri a választást
Meglepetést fogunk okozni, megnyerjük
53 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Megnyerjük. Most megvan az erőnk. Még nem késő, győzz meg 3 embert.
2022. ápr. 2. 21:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Én Fideszes vagyok, de elbizonytalanodtam
2022. ápr. 2. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
ennyi szar után ha nem nyer az ellenzék megérdemli az ország sorsát
2022. ápr. 2. 21:54
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem hiszem. Habár én nem vagyok fideszes, de a családomban például mindenki a fideszre szavaz. És ők nem jönnek fel ide az oldalra, szóval a gyk-n nem túl reprezentatív a szavazás.
2022. ápr. 2. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

2, az Orbán család havi 17 milliárd forintot lop. Yachtokat, kastélyokat, magán gépeket vesznek az adó fizetők pénzéből. Folyamatosan hazudnak, bizonyítottak hülyének nézik a szavazóikat.(link) egy kukás többet keres mint egy tanár, az egészségügy romokban.

[link]

2022. ápr. 2. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
# szerinted a baloldal nem megint kilopkodna mindent amit tud, ha ők kerülnének hatalomra? Mindegyik korrupt, sikkaszt. A parlament másról sem szólna ha bejutna a hatpártos összefogás, csak egymással veszekednének a pénzen meg a hatalmon.
2022. ápr. 2. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
53%
6,Orbán a Gyurcsány kormánynál 1000x többet lopott. Gyurcsányék is loptak, de közel sem olyan mértékben mint a fidesz. Nem véletlen nem kapuk EU-s támogatásokat.
2022. ápr. 2. 22:03
 8/9 anonim válasza:
0%

Egyértelműen nincs jó döntés jelenleg Magyarországon,de más országokban sem.Aki pl az inflációval dobálózik,annak annyit lehetne üzenni,hogy most vagyunk túl egy elég komoly víruson(ami mindenhol érintette a gazdaságot),szomszédban háborúznak,egyértelmű,hogy nincs könnyű dolga a kormánynak. Furcsa politikát választott Orbán,ahogy az oroszok mellé állt de közben mégsem(?). Hálásak lehetünk,mert van gázunk és nem ugrott meg háromszorosára mint pl a németeknél. Tankolni is a 900 ft helyett ( most eurot váltottam át lásd Au és Németo.) kevesebb mint 500 ft-ért lehet. Van munkahely,aki akar tud dolgozni.Az orvosok fizuja is lényegesen javul,hallottam kezdő rezidenstől,hogy 500 ezer körül kap,máris nem annyira szívesen hagyja el az országot...emellett pl a nővérek fizetése is nőtt,ez csak annyit jelent,hogy az egészségügy sem kuka. Mindenki lop,ez mindig is így volt. De úgy gondolom,hogy barki elő tud állni egy olyan programmal mint az ellenzék. Minden szép és jót leírnak,de nincsenek konkrét tervek,hogy mit miből milyen pályázat milyen mechanizmus alapján stb...

Mi is összeállhatnánk hárman és tudnánk sok szépet és jót írni.

Márki Zaynak a kijelentései aggasztóak, a Biden vezette amcsik nyomatnák szívesen...Ez se egy jó visszajelzés. Valószínüleg az amerikaiak fele visszasírná már Trumpot.

EGYIK MOSTANI INDULO PÁRT SEM JÓ,DE AZZAL IS ELÉGEDETTNEK KELLENE LENNÜNK,HA A MOSTANI HELYZET MARADNA ÉS LASSANKÉNT JAVULNA.

Mellesleg amikor Feriék voltak hatalmon,fele ennyi fejlesztés sem volt...munkahely sem volt...semmi sem volt

2022. ápr. 2. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
16%
Maradni fog a fidesz.
2022. ápr. 2. 22:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!