Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Debreceniként ciki, égő, hogy...

Debreceniként ciki, égő, hogy facebook-on ellenzéki dolgokat osztok meg?

Figyelt kérdés

Ugye Debrecen fideszes város, de én ellenzéki párti vagyok és sok olyan cikket osztottam meg facebook-on, ami jobbikos, Márky-Zai Péteres, ellenzéki dologról szól. Megosztottam azt is pl., hogy támogasd az ellenzéket, meg amikor Gyurcsány Ferenc Debrecenben volt, előtte megosztottam, hogy Gyurcsány Ferenc jön Debrecenbe, találkozzunk a téren ahol lesz stb. Viszont egyetlen egy like sem jött rá.

Édesanyám azt mondta, hogy égő debreceniként ellenzéki dolgokat megosztani, mert ez fideszes város és az ismerőseim is látják, hogy miket osztok meg és azért nem lájkolják, mert nem tetszik és lehet az összes ismerősöm fideszes.

Tényleg égő debreceniként a fent leírt és kifejtett dolgokat megosztani?

2022. ápr. 2. 20:11
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
19%
Nagyon ciki.
2022. ápr. 2. 20:12
 2/25 anonim ***** válasza:
12%
Égő
2022. ápr. 2. 20:13
 3/25 anonim ***** válasza:
14%
Inkább ciki.
 4/25 anonim ***** válasza:
92%

Nem, dehogy! Demokrácia van, reméljük Debrecen is felszabadul holnap

Hajrá Varga Zoli!

5/25 anonim ***** válasza:
10%
Nagyon égő.
2022. ápr. 2. 20:14
 6/25 anonim ***** válasza:
10%
Nyilván,égő.
2022. ápr. 2. 20:15
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
nem
 8/25 anonim ***** válasza:
94%
Én amikor Debrecenbe jártam képzésre, az osztálytársaim, és tanáraim többsége ellenzéki érzelmű volt. Úgy szidták Orbánt, mint a bokrot. 🤣
 9/25 anonim ***** válasza:
81%
Debrecen valóban fideszes fellegvár, de szerintem most az összefogás nyerni fog ott is. Másfelöl sokan szándékosan nem lájkolnak politikai tartalmat, mert vagy nem merik felvállalni a nézeteiket, félnek az esetleges következménytől, ennek több oka is lehet. Szerintem amúgy nem gáz, amíg nem megy át teljesen propagandába, napi 3-4 megosztás már sok lenne, főleg ha valótlan dolgot állítanának.
 10/25 anonim ***** válasza:
5%
Nem ciki,de én tuti libbantnak titulálnálak.
2022. ápr. 2. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!