Ha a fidesz nyer ki fog kűlfőldre menni szerencsét próbálni?
Jaj de unalmas már ez a ,,hanemazénpártomnyerakkormegyekkülföldre" duma.
Az, aki azt gondolja, hogy a politika miatt él úgy, ahogy, az nagyon pofára fog esni külföldön is.
Aki Magyarországon nem tud megélni az külföldön sem fog tudni!
Ennek ellenére azt mondom, hogy nagyon sok fiataltársammal fogjuk itthagyni a süllyedő hajót, mert ott legalább lesz anyagi megbecsülésünk, nem pedig éhbérért fogok "robotolni"
Egyértelműen nincs ott sem kolbászból a kerítés, de van egy színvonal különbség az biztos!
Az én ismerettségi körömből 10 emberből legalább 4-5 tervezi a jövőjét más országban!
Én elsősorban nem is a gazdasági helyzet miatt szeretnék menni, hanem a magyarság ott tart, hogy megfojtanák egymást egy kanál vízbe. Állandóan megy a gyűlölködés, irigykedés, fröcsögés. Nemzeten belül egymásnak fordultunk!
Én
és nem a megelhetés miatt, hanem mert felfordul a gyomrom a politikai környezet miatt
külföldön a diplomás állasokkal jobban meg lehet élni, nyílvan nem a szakmunkásoknak éri meg kimenni
5
"nyílvan nem a szakmunkásoknak éri meg kimenni"
Hát, ez azért nem így van.
De sajnos már ott tartunk, hogy lassan mindenkinek megérné kimenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!