MiniFeri vasárnap este 10-re politikai hulla lesz?
Hát ha nyernek akkor azért ha elbuknak akkor meg azért isszák le magukat hullarészegre.
Azért ha nyernek Ferit remélem nem engedik fel a színpadra mert az szép lesz ha ő dalra fakad. Bár lehet MZP sem fog túl egyenesen állni addigra.
Kutyák a házbaaan
Kétfarkúak a házbaaan (vauuu)
Na gyere csóváld bátraaan
És ha rád szól a házmester, csak mondd, hogy: vau vau vau vau
Azért nagyon szomorú, hogy az utolsó napokban is csak a másik alázása megy... Miért nem lehet tisztességesen viselkedni?
Jó, értem én, ez a „balkáni kultúra”, csak valahogy olyan furcsa nekem, hogy mi (magyarok) minden körülmények között különbnek tartjuk magunkat más nemzeteknél, közben meg a magaviselete az embereknek a kocsmai színvonalat éri el...
Ahogy járom az utcákat, egy csomó helyen átragasztott, megrongált plakátokba lehet botlani, mindkét részről. Én azt is értem, hogy nem érthet mindenki egyet mindenkivel mindenben, de tényleg muszáj annyira lealjasodni, hogy a másik tulajdonát, mi több, arcképét meg kell rongálni? Ha nem is akarom, hogy a fideszes jelölt győzzön, eszembe nem jutna átfesteni a plakátját, vagy letépni, mert tudom, hogy a demokráciának az az alapja, hogy mindenki jogosult a véleményére, AMÍG azt emberi keretek között képes előadni.
Ha a kutyákra szavazol, akkor a fideszre szavazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!